OnePlus Ace 3 Pro dilaporkeun ngagaduhan versi keramik anu diideuan ku supercar Bugatti Veyron

bocor sejen metot ngeunaan OnePlus Ace 3 Pro geus surfaced online. Numutkeun ka leaker, modél éta bakal ngagaduhan versi keramik anu diideuan ku mobil hypersports méwah Bugatti Veyron anu langka.

Warta na sumping di tengah peluncuran anu diperkirakeun tina OnePlus Ace 3 Pro dina bulan Juli. Modél éta janten headline dina sababaraha minggu kamari, ngungkabkeun sababaraha detil anu penting ngeunaan éta. Hiji kaasup na rarancang, nu dilaporkeun bakal kaasup desain iconic tina telepon OnePlus Ace. Sapertos miheulaan na, skématik telepon anu bocor nunjukkeun OnePlus Ace 3 Pro nganggo pulo kaméra sirkular anu ageung di tukang. Éta ogé bakal ditempatkeun di bagian kénca luhur panel tukang, kalayan pulo perumahan opat cingcin pikeun lenses kaméra. Unit lampu kilat, kumaha oge, sigana ditempatkeun di luar pulo ayeuna.

Ayeuna, stasiun Obrolan Digital leaker anu kasohor parantos nambihan sababaraha detil penting ngeunaan jabatan ieu. Numutkeun akun éta, bakal aya varian desain keramik pikeun telepon. Narikna, éta sanés ngan ukur desain keramik anu sederhana. Numutkeun akun éta, salian ti "bodas sareng mulus" sareng nganggo "téknologi tempa panas keramik nyata," sakabéh desainna bakal diideuan ku Bugatti Veyron.

Tipster salajengna ditambahkeun yén tékstur mobil méwah ceuk bakal dilaksanakeun dina beungeut keramik telepon. Pos éta kalebet gambar kendaraan, anu nunjukkeun sababaraha detil anu pikaresepeun. Numutkeun DCS, tékstur anu bakal dilaksanakeun moal sakumaha diucapkeun salaku hiji dina mobil, tapi dicatet yén pamaké masih bisa "ngarasa" eta.

Artikel nu patali