POCO F4 dikonfirmasi nampilkeun chipset Qualcomm Snapdragon 870 5G

POCO India ngintunkeun peluncuran global anu bakal datang POCO F-seri smartphone ngan sababaraha poé ka tukang. Beda sareng séri GT, éta bakal janten smartphone serbaguna anu patuh kana filosofi Sagala Anu Dibutuhkeun. The KECAP F4 tungtungna bakal dileupaskeun salaku panerus leres kana POCO F1 legendaris. Ayeuna, merek parantos ngonfirmasi detil chipset tina smartphone anu bakal datang.

POCO F4 bakal didamel ku Qualcomm Snapdragon 870 5G

POCO India urang Gagang Twitter parantos ngeposkeun tweet anu negeskeun detail prosésor tina smartphone POCO F4 anu bakal datang. Numutkeun kana merek, alat éta bakal dikuatkeun ku chipset Qualcomm Snapdragon 870 5G. Merek kutipan "Performance anu bakal ngagoda anjeun pikeun ngalakukeun langkung seueur! Siap ngalaman prosésor anu paling dioptimalkeun tina séri Snapdragon 800. Merek na parantos nyarios yén éta mangrupikeun chipset séri Snapdragon 800 anu paling dioptimalkeun.

Alatna sateuacana dikintunkeun kana vérsi Redmi K40S anu ditarjamahkeun deui, anu ayeuna ditunjuk ku POCO salaku chipset anu sami ngagedekeun smartphone Redmi K40S ogé. Salajengna, alat Redmi K40s didamel ku prosesor anu sami sareng alat Redmi K40. Redmi K40S, sapertos Redmi K40, gaduh panel 6.67 inci 120Hz Samsung E4 AMOLED. Layar ieu gaduh résolusi FHD+.

Di jero rohangan kaméra anu ageung ieu, aya 64MP Sony OV64B kalayan aperture f1.79. Penambahan dukungan OIS ngabédakeun sénsor ieu sareng Redmi K40. Téknologi OIS ampir ngaleungitkeun kedip-kedip sareng ogé nyegah kedip-kedip nalika ngarékam pidéo. Salian kaméra utama 48MP, aya kaméra ultra-lega 8MP sareng kaméra jero 2MP. Kaméra hareup boga resolusi 20MP jeung aperture f2.5.

Artikel nu patali