LEUTIK M5

LEUTIK M5

POCO M5 mangrupikeun telepon 4G anu paling murah dina séri POCO M5.

~ $175 - ₹13475
LEUTIK M5
  • LEUTIK M5
  • LEUTIK M5
  • LEUTIK M5

Spesifikasi konci POCO M5

  • layar:

    6.58″, 1080 x 2408 piksel, IPS LCD, 90 Hz

  • chipset:

    MediaTek Hélio G99 (6nm)

  • dimensi:

    164 x 76.1 x 8.9 mm (6.46 x 3.00 x 0.35 di)

  • Jenis Kartu SIM:

    Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by)

  • RAM sareng Panyimpen:

    4/6 GB RAM, 64 GB 128 GB

  • batre:

    5000 mAh, Li-Po

  • Kaméra Utama:

    50MP, f/1.8, 2160p

  • Vérsi Android:

    Android 12, MIUI 13

4.1
kaluar ti 5
Harita 16
  • laju Anyarkeun High ngecas gancang Kapasitas batré tinggi headphone jack
  • IPS Témbongkeun Rékam Pidéo 1080p Taya Rojongan 5G Henteu aya OIS

Ulasan sareng Pamadegan Pamaké POCO M5

Abdi Boga

Upami anjeun nganggo telepon ieu atanapi gaduh pangalaman sareng telepon ieu, pilih pilihan ieu.

nulis Review
Kuring teu boga

Pilih pilihan ieu upami anjeun teu acan nganggo telepon ieu sareng hoyong nyerat koméntar.

komentar

Nyaéta 16 komentar ngeunaan produk ieu.

Euweuh ngaranbulan 5 ago
Abdi nyarankeun

Telepon ieu saé pikeun harga ieu, sareng telepon ieu gaduh NFC

positip
  • tampilan LCD Ips, laju refresh 90
  • kaméra 50 mp
  • Boga NFC
  • Prosesor anu saé, Helio g99, dina antutu 410k
Negatives
  • Kaméra 1080p30@
  • Kinerja batré kirang ti sapoé
Témbongkeun Jawaban
Artyombulan 5 ago
Kuring pasti nyarankeun

Telepon ieu saé pisan.

positip
  • Luhur FPS
Negatives
  • Euweuh (dina pendapat abdi)
Saran Telepon Alternatif: Anu ieu
Témbongkeun Jawaban
Sergeibulan 8 ago
Mariksa Alternatif

Meuli salaku pamakéan samentara nalika kuring leungit telepon normal kuring xiomi t12

positip
  • Как бюджет на поляне нормальный
Negatives
  • На солнце экран плоховат
Saran Telepon Alternatif: Mi T12, Mi T12pro, MiT13
Témbongkeun Jawaban
Vasbulan 8 ago
Kuring pasti nyarankeun

NFC aya, batré 5000 mAh, tampilan IPS caang jeung jelas

positip
  • NFC
Témbongkeun Jawaban
Pamaké Pocobulan 11 ago
Abdi nyarankeun

Gemblengna telepon anggaran hébat ngagaduhan diskon di India.

positip
  • hirup batré hébat
  • Kualitas poto santun pikeun hargana
  • processor hébat dina ruas
Negatives
  • Kalolobaan MIUI patali
  • Henteu aya apdet Android 13 sareng MIUI 14 acan
  • Ngahapus Aplikasi Ganda & Spasi Kadua tina Setélan
  • Bewara App runtuh sacara otomatis
Témbongkeun Jawaban
Gayus1 year ago
Abdi nyarankeun

Ieu telepon oke pikeun anggaran na

positip
  • Kinerja anu saé
Negatives
  • Ngecas laun
  • Terus pindah deui ka 60 Hz tina 90 Hz
Témbongkeun Jawaban
Zhoga1 year ago
Kuring pasti nyarankeun

Teleponna gaduh NFC.

positip
  • Nilai gede pikeun artos.
Negatives
  • Много лишнего от гугл.
Témbongkeun Jawaban
Atharva1 year ago
Kuring pasti nyarankeun

Kuring nganggo telepon ieu ti saprak 6 sababaraha bulan kapengker sareng kuring bagja pisan

Saran Telepon Alternatif: Kuring nyarankeun poco x4 pro di jualan
Témbongkeun Jawaban
rasiah1 year ago
Kuring pasti nyarankeun

Gemblengna alus, kinerja pangalusna

positip
  • Gemblengna alus
Témbongkeun Jawaban
1131 year ago
Abdi nyarankeun

Uhhhh éta gaduh NFC uhhhhh, muhun?

Témbongkeun Jawaban
Walid1 year ago
Abdi nyarankeun

Kuring ngagaleuh poco m5 ti AliExpress Éta saé pikeun kaulinan sareng pagelaran tapi kaméra éta sanés saé

positip
  • Kinerja anu saé sareng umur batre
Negatives
  • Kualitas kaméra hareup low
Saran Telepon Alternatif: //
Témbongkeun Jawaban
Dr Abhinandan Saha1 year ago
Abdi henteu nyarankeun

teu resep pisan kana kinerja sakabéh alat ieu, terus balikan deui, UI pisan slow, nembongkeun loading layar sanajan dina homepage.

positip
  • Sigana alus
Negatives
  • sagalana lian ti katingal
Témbongkeun Jawaban
Kepsha1 year ago
Abdi nyarankeun

Telepon alus. Disseble update google nyaeta android & miu 13.0.8.0 SLIMXM stabilitas global

positip
  • Telepon alus.
Negatives
  • Telepon alus. Pareuman apdet google nyaéta android & mi
Saran Telepon Alternatif: 0687612440
Témbongkeun Jawaban
Godson1 year ago
Mariksa Alternatif

Ngagaduhan masalah sareng téma. Téma Miui balik deui ka standar saatos sababaraha waktos. Éta ngaganggu.

Saran Telepon Alternatif: Poco m5s
Témbongkeun Jawaban
Miresa Buchena1 year ago
Abdi nyarankeun

Kumaha carana abdi tiasa di étiopia

Saran Telepon Alternatif: 0902847612
Jshill1 year ago
Abdi nyarankeun

Sadayana saé tapi ningkatkeun kualitas kaméra mi relese update pikeun kualitas gambar

positip
  • nuhun
Témbongkeun Jawaban
muka More

Ulasan Video POCO M5

Tinjauan dina Youtube

LEUTIK M5

×
tambahkeun komentar LEUTIK M5
Iraha anjeun ngagaleuh?
layar
Kumaha anjeun ningali layar dina cahya panonpoé?
layar jurig, Burn-In jsb Dupi anjeun encountered kaayaan?
hardware
Kumaha kinerja dina pamakéan sapopoé?
Kumaha kinerja dina kaulinan grafik tinggi?
Kumaha spiker?
Kumaha héndsét telepon?
Kumaha kinerja batré?
kamera
Kumaha kualitas nembak siang?
Kumaha kualitas nembak sore?
Kumaha kualitas poto selfie?
Konéktipitas
Kumaha liputanna?
Kumaha kualitas GPS?
nu lain
Sakumaha sering anjeun kéngingkeun apdet?
Nami anjeun
Ngaran anjeun teu tiasa kirang ti 3 karakter. Judul anjeun teu tiasa kirang ti 5 karakter.
komentar
Pesen anjeun teu tiasa kirang ti 15 karakter.
Saran Telepon Alternatif (Pilihan)
positip (Pilihan)
Negatives (Pilihan)
Mangga eusian widang kosong.
Photos

LEUTIK M5

×