Redmi Catetan 11 SE India

Redmi Catetan 11 SE India

Redmi Note 11 SE mangrupikeun telepon anu paling murah dina séri Redmi Note 11 di India.

~ $210 - ₹16170
Redmi Catetan 11 SE India
  • Redmi Catetan 11 SE India
  • Redmi Catetan 11 SE India
  • Redmi Catetan 11 SE India

Redmi Catetan 11 SE India Spésifikasi Key

  • layar:

    6.43″, 1080 x 2400 piksel, AMOLED, 60 Hz

  • chipset:

    Mediatek Helio G95 (12nm)

  • dimensi:

    160.5 74.5 8.3 mm (6.32 2.93 0.33 dina)

  • Jenis Kartu SIM:

    Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by)

  • RAM sareng Panyimpen:

    4-8GB RAM, 64GB 4GB RAM

  • batre:

    5000 mAh, Li-Po

  • Kaméra Utama:

    64MP, f/1.8, 2160p

  • Vérsi Android:

    Android 12, MIUI 13

4.5
kaluar ti 5
Harita 2
  • ngecas gancang Kapasitas batré tinggi headphone jack Pilihan warna sababaraha
  • Taya Rojongan 5G Henteu aya OIS

Redmi Catetan 11 SE India Ringkesan

TheRedmi Note 11 SE mangrupikeun telepon anu saé pikeun saha waé anu milari pamaén anu solid. Mibanda tampilan 6.43 inci badag, processor MediaTek Helio G95 kuat, sarta kaméra utama 64-megapiksel sanggup. Tambih Deui, éta hadir kalawan batré 5,000mAh badag nu bakal gampang awét anjeun ngaliwatan poé. Hiji-hijina downside nyaéta yén éta henteu ngagaduhan fitur anu luar biasa anu ngajantenkeun éta unik. Tapi upami anjeun ngan ukur milarian telepon anu tiasa diandelkeun anu ngalaksanakeun tugas, Redmi Note 11 SE mangrupikeun pilihan anu saé.

Redmi Catetan 10S Performance

Redmi Note 10S mangrupikeun smartphone anu saé pikeun anu milari alat anu ramah anggaran anu henteu kompromi kana kinerja. Teleponna didamel ku prosésor MediaTek Helio G95 sareng 6 GB RAM. Mibanda 6.43 inci Full HD+ tampilan badag sarta setelan kaméra quad impressive nu ngawengku kaméra utama 64 MP, kaméra sudut ultra-lega 8 MP, sarta sensor jero 2 MP. TheRedmi Note 11 SE ogé gaduh batré 5,000 mAh ageung anu ngadukung ngecas gancang. Gemblengna, Redmi Note 11 SE mangrupikeun pilihan anu saé pikeun anu milari smartphone anu kuat tapi hargana.

Redmi Catetan 10S kaméra

Redmi Note 10S mangrupikeun smartphone mid-range anu nawiskeun pangalaman kaméra anu pikaresepeun. Telepon ieu dilengkepan kaméra utama 64MP, kaméra sudut ultra-lega 13MP, sénsor makro 2MP sareng sénsor jero 2 MP. Kaméra utama ngagunakeun binning piksel opat-dina-hiji pikeun ngahasilkeun gambar 16MP, sareng éta ogé gaduh dukungan pikeun EIS. Aplikasi kaméra telepon nawarkeun rupa-rupa mode shooting, kaasup potret, mode wengi, panorama, jeung mode pro.Redmi Note 11 SE ogé boga kaméra makro dedicated nu bisa nangkep poto deukeut-up kalawan jéntré stunning. Gemblengna, Redmi Note 11 SE nawiskeun pangalaman kaméra anu saé pikeun hargana.

Maca deui

Redmi Catetan 11 SE India Spésifikasi Pinuh

Spesifikasina Umum
nyorosodkeun
merek redmi
Ngumumkeun
Ngaran kode Rosemary
Number model 22087RA4DI
Tanggal paleupasan 2022 Agustus 31
Harga kaluar $205.01 / €189.74 / £199.99 / 13,999 / Rp2,999,000

mamerkeun

ngetik AMOLED
Rasio Aspék sareng PPI 20: rasio 9 - 409 dénsitas ppi
ukuran 6.43 inci, 99.8 cm2 (~ 83.5% rasio layar-ka-awak)
Anyarkeun Rate 60 Hz
resolusi 1080 x 2400 piksel
Kacaangan puncak (nit)
panyalindungan Corning gorila Kaca 3
Fitur

awak

warna
Biru Laut Jero (Biru Laut)
Kalangkang Hideung (Onyx Gray)
(Ibun Bodas) Karikil Bodas
dimensi 160.5 74.5 8.3 mm (6.32 2.93 0.33 dina)
beurat 178.8 gr (6.31 oz)
material
sertipikasi
Tahan cai
Sénsor Sidik ramo (dipasang sisi), akselerometer, gyro, kompas
3.5mm Jack nuhun
NFC teu
Infrabeureum
Tipe USB USB Tipe-C 2.0
cooling System
HDMI
Loudspeaker (dB)

Network

Frékuénsi

teknologi GSM / HSPA / LTE
Pita 2G GSM - 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2
Pita 3G HSDPA - 850 / 900 / 1700(AWS) / 1900 / 2100
Pita 4G 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 20, 28, 38, 40, 41
Pita 5G
TD-SCDMA
napigasi Leres, nganggo A-GPS, GLONASS, GALILEO, BDS
Speed ​​Jaringan HSPA 42.2 / 5.76 Mbps, LTE-A
batur
Type Card SIM Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by)
Jumlah Area SIM 2 SIM
Wifi Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac, dual-band, Wi-Fi Direct, hotspot
Bluetooth 5.1, A2DP, LE
VoLTE
Radio FM nuhun
NILAI SARWates FCC nyaéta 1.6 W/kg diukur dina volume 1 gram jaringan.
Badan SAR (AB)
Kepala SAR (AB)
Badan SAR (ABD)
Kepala SAR (ABD)
 
Performance

panggung

Chipset Mediatek Helio G95 (12nm)
CPU Octa-inti (2x2.05 GHz Cortex-A76 & 6x2.0 GHz Cortex-A55)
bit
cores
prosés Téhnologi
GPU Mali-G76 MC4
GPU Cores
Frékuénsi GPU
Vérsi Android Android 12, MIUI 13
Play Store

ingetan

Kamampuh RAM 64GB 6GB RAM
RAM Tipe
panyimpenan 64GB 4GB RAM
Slot Card SD microSDXC (slot khusus)

Skor kinerja

Skor Antutu

AnTuTu

batre

kapasitas 5000 mah
ngetik Li-Po
Téknologi Ngecas Gancang
Laju Ngecas 33W
Waktu Puteran Pidéo
ngecas gancang
ngecas nirkabel
Ngecas Ngabalikeun

kamera

kaméra utama Fitur di handap ieu tiasa beda-beda sareng apdet parangkat lunak.
Kaméra munggaran
resolusi
sensor Samsung ISOCELL GW3
aperture f / 1.8
Ukuran piksel
Ukuran sénsor
Optical Zoom
lensa rubak
tambahan
Kaméra kadua
resolusi megapixels 8
sensor imx355
aperture
Ukuran piksel
Ukuran sénsor
Optical Zoom
lensa Ultrawide
tambahan
Kaméra katilu
resolusi megapixels 2
sensor ov02b1b
aperture
Ukuran piksel
Ukuran sénsor
Optical Zoom
lensa macro
tambahan
Kaméra Kaopat
resolusi megapixels 2
sensor gc02m1o
aperture
Ukuran piksel
Ukuran sénsor
Optical Zoom
lensa jerona
tambahan
Resolusi Gambar megapixels 64
Resolusi Video sareng FPS 4K@30fps, 1080p@30/60/120fps, 720p@960fps
Stabilisasi Optik (OIS) teu
Stabilisasi éléktronik (EIS)
Pidéo Gerak lalaunan
Fitur Lampu kilat LED, HDR, panorama

Skor DxOMark

Skor Seluler (tukangeun)
mobile
Photo
video
Skor Selfie
Selfie
Photo
video

SELFIE KAMERA

Kaméra munggaran
resolusi 13 MP
sensor ov54b40
aperture f / 2.5
Ukuran piksel
Ukuran sénsor
lensa
tambahan
Resolusi Video sareng FPS 1080p @ 30fps
Fitur setelan HDR

Redmi Catetan 11 SE India FAQ

Sabaraha lami batréna Redmi Note 11 SE India tahan?

Batré Redmi Note 11 SE India gaduh kapasitas 5000 mAh.

Naha Redmi Note 11 SE India gaduh NFC?

Henteu, Redmi Note 11 SE India teu gaduh NFC

Naon laju refresh Redmi Note 11 SE India?

Redmi Catetan 11 SE India ngagaduhan laju refresh 60 Hz.

Naon versi Android tina Redmi Note 11 SE India?

Versi Android Redmi Note 11 SE India nyaéta Android 12, MIUI 13.

Sabaraha résolusi tampilan Redmi Note 11 SE India?

Résolusi tampilan Redmi Note 11 SE India nyaéta 1080 x 2400 piksel.

Naha Redmi Note 11 SE India gaduh ngecas nirkabel?

Henteu, Redmi Note 11 SE India henteu gaduh ngecas nirkabel.

Naha Redmi Note 11 SE India tahan cai sareng lebu?

Henteu, Redmi Note 11 SE India henteu gaduh cai sareng tahan debu.

Naha Redmi Note 11 SE India nganggo jack headphone 3.5mm?

Leres, Redmi Note 11 SE India gaduh jack headphone 3.5mm.

Naon megapiksel kaméra Redmi Note 11 SE India?

Redmi Note 11 SE India ngagaduhan kaméra 64MP.

Naon sensor kaméra Redmi Note 11 SE India?

Redmi Note 11 SE India gaduh sénsor kaméra Samsung ISOCELL GW3.

Sabaraha harga Redmi Note 11 SE India?

Harga Redmi Note 11 SE India nyaéta $210.

Versi MIUI mana anu bakal janten update terakhir Redmi Note 11 SE India?

MIUI 15 bakal janten versi MIUI terakhir tina Redmi Note 11 SE.

Versi Android mana anu bakal janten update terakhir tina Redmi Note 11 SE India?

Android 13 bakal janten versi Android terakhir tina Redmi Note 11 SE.

Sabaraha apdet anu bakal kéngingkeun Redmi Note 11 SE India?

Redmi Note 11 SE bakal nampi 3 MIUI sareng 3 taun apdet kaamanan Android dugi ka MIUI 15.

Sabaraha taun Redmi Note 11 SE India bakal kéngingkeun apdet?

Redmi Note 11 SE bakal kéngingkeun apdet kaamanan 3 taun ti saprak 2022.

Sakumaha sering Redmi Note 11 SE India kéngingkeun apdet?

Redmi Note 11 SE meunang update unggal 3 bulan.

Redmi Note 11 SE India outs of box sareng versi Android anu mana?

Redmi Note 11 SE outs of box sareng MIUI 12 dumasar kana Android 11

Iraha Redmi Note 11 SE India bakal kéngingkeun update MIUI 13?

Redmi Note 11 SE parantos nampi update MIUI 13.

Iraha Redmi Note 11 SE India bakal kéngingkeun apdet Android 12?

Redmi Note 11 SE parantos kéngingkeun apdet Android 12.

Iraha Redmi Note 11 SE India bakal kéngingkeun apdet Android 13?

Leres, Redmi Note 11 SE bakal kéngingkeun apdet Android 13 dina Q3 2023.

Iraha pangrojong update Redmi Note 11 SE India bakal réngsé?

Pangrojong update Redmi Note 11 SE bakal réngsé dina 2024.

Redmi Catetan 11 SE India Ulasan sareng Pamadegan Pamaké

Abdi Boga

Upami anjeun nganggo telepon ieu atanapi gaduh pangalaman sareng telepon ieu, pilih pilihan ieu.

nulis Review
Kuring teu boga

Pilih pilihan ieu upami anjeun teu acan nganggo telepon ieu sareng hoyong nyerat koméntar.

komentar

Nyaéta 2 komentar ngeunaan produk ieu.

Thran1 year ago
Abdi nyarankeun

Abdi ngagaleuh telepon ieu sateuacan sasih kapengker.. Abdi nampi update MIUI 13 sareng Android 12 update saatosna batréna draan luhur pisan.. punten milarian solusi sareng masihan pembaruan.. Redmi..

positip
  • Kinerja anu saé
Témbongkeun Jawaban
Pritam Mondal1 year ago
Kuring pasti nyarankeun

Telepon pangalusna dina rentang harga ieu

positip
  • telepon pisan nice kudu meuli
Negatives
  • kualitas kaméra low
Témbongkeun Jawaban
Tampilkeun sadaya pendapat pikeun Redmi Note 11 SE India 2

Redmi Catetan 11 SE India Ulasan Video

Tinjauan dina Youtube

Redmi Catetan 11 SE India

×
tambahkeun komentar Redmi Catetan 11 SE India
Iraha anjeun ngagaleuh?
layar
Kumaha anjeun ningali layar dina cahya panonpoé?
layar jurig, Burn-In jsb Dupi anjeun encountered kaayaan?
hardware
Kumaha kinerja dina pamakéan sapopoé?
Kumaha kinerja dina kaulinan grafik tinggi?
Kumaha spiker?
Kumaha héndsét telepon?
Kumaha kinerja batré?
kamera
Kumaha kualitas nembak siang?
Kumaha kualitas nembak sore?
Kumaha kualitas poto selfie?
Konéktipitas
Kumaha liputanna?
Kumaha kualitas GPS?
nu lain
Sakumaha sering anjeun kéngingkeun apdet?
Nami anjeun
Ngaran anjeun teu tiasa kirang ti 3 karakter. Judul anjeun teu tiasa kirang ti 5 karakter.
komentar
Pesen anjeun teu tiasa kirang ti 15 karakter.
Saran Telepon Alternatif (Pilihan)
positip (Pilihan)
Negatives (Pilihan)
Mangga eusian widang kosong.
Photos

Redmi Catetan 11 SE India

×