Redmi Catetan 13 Pro +

Redmi Catetan 13 Pro +

~ $273 - ₹21021
Redmi Catetan 13 Pro +
  • Redmi Catetan 13 Pro +
  • Redmi Catetan 13 Pro +
  • Redmi Catetan 13 Pro +

Redmi Catetan 13 Pro + Spésifikasi konci

  • layar:

    6.67″, 1220 x 2712 piksel, OLED, 120 Hz

  • chipset:

    Mediatek Dimensity 7200 Ultra (4 nm)

  • dimensi:

    161.4 x 74.2 x 8.9 mm (6.35 x 2.92 x 0.35 di)

  • Jenis Kartu SIM:

    Nano-SIM, dual stand-by

  • RAM sareng Panyimpen:

    12/16mAh RAM, 256GB, 512GB

  • batre:

    5000 mAh, Li-Po

  • Kaméra Utama:

    200MP, f/1.7, 2160p

  • Vérsi Android:

    Android 13, MIUI 14

4.8
kaluar ti 5
Harita 4
  • rojongan OIS laju Anyarkeun High Tahan cai HyperCharge
  • Taya slot SD Card Henteu aya headphone jack

Redmi Catetan 13 Pro + spésifikasi lengkep

Spesifikasina Umum
nyorosodkeun
merek redmi
Ngumumkeun 2023, Séptémber 21
Ngaran kode zircon
Number model 23090RA98G, 23090RA98G, 23090RA98I
Tanggal paleupasan
Harga kaluar

mamerkeun

ngetik boléd
Rasio Aspék sareng PPI 446 dénsitas ppi
ukuran 6.67 inci, 107.4 cm2 (~ 89.7% rasio layar-ka-awak)
Anyarkeun Rate 120 Hz
resolusi 1220 x 2712 piksel
Kacaangan puncak (nit) Warna 68B, 120Hz, Dolby Vision, HDR10+, 1800 nits (puncak)
panyalindungan Korning Gorila Gorila Kaca
Fitur Anjeun,

awak

warna
hideung
bodas
Violet
Camo Héjo
dimensi 161.4 x 74.2 x 8.9 mm (6.35 x 2.92 x 0.35 di)
beurat 204.5 g (7.23 oz)
material Kaca hareup (Gorilla Glass Victus), pigura aluminium
sertipikasi IP68 tahan debu/cai (nepi ka 1.5m salila 30 mnt)
Tahan cai nuhun
Sénsor Sidik jari (dina tampilan, optik), akselerometer, giro, jarak, kompas
3.5mm Jack teu
NFC Sumuhun (gumantung pasar/wilayah)
Infrabeureum nuhun
Tipe USB USB Tipe-C 2.0
cooling System
HDMI
Loudspeaker (dB) Leres, nganggo spiker stereo

Network

Frékuénsi

teknologi GSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE / 5G
Pita 2G GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2
Pita 3G HSDPA 800/850/900/2100
Pita 4G 1, 3, 5, 8, 19, 34, 38, 39, 40, 41
Pita 5G 1, 3, 5, 8, 28, 38, 41, 77, 78 SA/NSA
TD-SCDMA
napigasi GPS (L1), GLONASS (G1), BDS (B1I), GALILEO (E1), QZSS (L1)
Speed ​​Jaringan HSPA, LTE-A (CA), 5G
batur
Type Card SIM Nano-SIM, dual stand-by
Jumlah Area SIM dual SIM
Wifi Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6, dual-band
Bluetooth 5.3, A2DP, LE
VoLTE nuhun
Radio FM teu
NILAI SARWates FCC nyaéta 1.6 W/kg diukur dina volume 1 gram jaringan.
Badan SAR (AB)
Kepala SAR (AB)
Badan SAR (ABD)
Kepala SAR (ABD)
 
Performance

panggung

Chipset Mediatek Dimensity 7200 Ultra (4 nm)
CPU Octa-inti (2x2.8 GHz Cortex-A715 & 6x2.0 GHz Cortex-A510)
bit
cores 8 Core
prosés Téhnologi 4 nm
GPU Mali-G610 MC4
GPU Cores
Frékuénsi GPU
Vérsi Android Android 13, MIUI 14
Play Store

ingetan

Kamampuh RAM 12GB 16GB
RAM Tipe
panyimpenan 256GB, 512GB
Slot Card SD teu

Skor kinerja

Skor Antutu

AnTuTu

batre

kapasitas 5000 mah
ngetik Li-Po
Téknologi Ngecas Gancang
Laju Ngecas 120W
Waktu Puteran Pidéo
ngecas gancang nuhun
ngecas nirkabel teu
Ngecas Ngabalikeun teu

kamera

kaméra utama Fitur di handap ieu tiasa beda-beda sareng apdet parangkat lunak.
Kaméra munggaran
resolusi megapixels 200
sensor Samsung ISOCELL S5KHP3
aperture f / 1.7
Ukuran piksel 0.56µm
Ukuran sénsor 1 / 1.4 "
Optical Zoom
lensa (lega)
tambahan PDAF multi-arah, OIS
Kaméra kadua
resolusi megapixels 8
sensor Sony IMX355
aperture
Ukuran piksel
Ukuran sénsor
Optical Zoom
lensa Lebar lebar
tambahan
Kaméra katilu
resolusi megapixels 2
sensor Omnivision OV02B10
aperture
Ukuran piksel
Ukuran sénsor
Optical Zoom
lensa macro
tambahan
Resolusi Gambar megapixels 200
Resolusi Video sareng FPS 4K@30fps, 1080p@30/60/120fps
Stabilisasi Optik (OIS) nuhun
Stabilisasi éléktronik (EIS)
Pidéo Gerak lalaunan
Fitur Dual-LED dual-tone flash, HDR, panorama

Skor DxOMark

Skor Seluler (tukangeun)
mobile
Photo
video
Skor Selfie
Selfie
Photo
video

SELFIE KAMERA

Kaméra munggaran
resolusi megapixels 16
sensor Omnivision OV16A1Q
aperture
Ukuran piksel megapixels 16
Ukuran sénsor
lensa
tambahan
Kaméra katilu
resolusi
sensor
aperture
Ukuran piksel
Ukuran sénsor
lensa
tambahan
Resolusi Video sareng FPS 1080p @ 30 / 60fps
Fitur setelan HDR

Redmi Catetan 13 Pro + FAQ

Sabaraha lami batré Redmi Note 13 Pro + tahan?

Batré Redmi Note 13 Pro+ gaduh kapasitas 5000 mAh.

Naha Redmi Note 13 Pro+ gaduh NFC?

Leres, Redmi Note 13 Pro+ gaduh NFC

Naon laju refresh Redmi Note 13 Pro+?

Redmi Note 13 Pro + ngagaduhan laju refresh 120 Hz.

Naon versi Android tina Redmi Note 13 Pro+?

Versi Android Redmi Note 13 Pro+ nyaéta Android 13, MIUI 14.

Naon resolusi tampilan Redmi Note 13 Pro+?

Résolusi tampilan Redmi Note 13 Pro+ nyaéta 1220 x 2712 piksel.

Naha Redmi Note 13 Pro + gaduh ngecas nirkabel?

Henteu, Redmi Note 13 Pro+ teu gaduh ngecas nirkabel.

Naha Redmi Note 13 Pro+ tahan cai sareng lebu?

Leres, Redmi Note 13 Pro+ gaduh cai sareng tahan debu.

Naha Redmi Note 13 Pro + nganggo jack headphone 3.5mm?

Henteu, Redmi Note 13 Pro + henteu gaduh jack headphone 3.5mm.

Naon megapiksel kaméra Redmi Note 13 Pro+?

Redmi Note 13 Pro + ngagaduhan kaméra 200MP.

Naon sensor kaméra Redmi Note 13 Pro+?

Redmi Note 13 Pro+ gaduh sensor kaméra Samsung ISOCELL S5KHP3.

Sabaraha harga Redmi Note 13 Pro+?

Harga Redmi Note 13 Pro + nyaéta $273.

Redmi Catetan 13 Pro + Ulasan sareng Pamadegan Pamaké

Abdi Boga

Upami anjeun nganggo telepon ieu atanapi gaduh pangalaman sareng telepon ieu, pilih pilihan ieu.

nulis Review
Kuring teu boga

Pilih pilihan ieu upami anjeun teu acan nganggo telepon ieu sareng hoyong nyerat koméntar.

komentar

Nyaéta 4 komentar ngeunaan produk ieu.

Vudhibulan 8 ago
Kuring pasti nyarankeun

Jigana ieu nu meuli pangalusna!

Miguelbulan 8 ago
Abdi nyarankeun

Punten kuring di Filipina, dimana sareng kumaha kuring tiasa mésér telepon ieu, kuring kedah ngagentos telepon Redmi lami kuring. Redmi mangrupikeun telepon anu paling awét anu kuring kantos dianggo.

The Orion Manusabulan 9 ago
Kuring pasti nyarankeun

Smartphone ieu pasti maok sakitar $ 300. tampilan 120Hz, sertifikasi IP68, pigura aluminium, 12G base RAM, Dimensity 7200, 256G base ROM, 120W ngecas gancang. Ieu mah deal gélo.

positip
  • IP68 pikeun rentang harga ieu gering.
Negatives
  • Prosesor tiasa langkung saé.
Saran Telepon Alternatif: Xiaomi redmi Catetan 13Pro
Duane Rajkowskibulan 9 ago
Kuring pasti nyarankeun

Telepon utama kuring nyaéta Poco X3 GT. Kuring mayar $265. pikeun eta leuwih 1 1/2 sababaraha taun ka pengker. telepon pangalusna kuring kungsi. Abdi badé ngagaleuh Redmi Note 12 Turbo kanggo $291. Sarua sareng Poco F5 tapi langkung mirah. Ayeuna kuring ningali Redmi Note 13 Pro +. Dimana abdi tiasa mésér, sareng sabaraha ❓ Hatur nuhun pisan.

positip
  • Témbongkeun, kakuatan, & ram. Video.
Tampilkeun sadaya pendapat pikeun Redmi Note 13 Pro+ 4

Redmi Catetan 13 Pro + Ulasan Video

Tinjauan dina Youtube

Redmi Catetan 13 Pro +

×
tambahkeun komentar Redmi Catetan 13 Pro +
Iraha anjeun ngagaleuh?
layar
Kumaha anjeun ningali layar dina cahya panonpoé?
layar jurig, Burn-In jsb Dupi anjeun encountered kaayaan?
hardware
Kumaha kinerja dina pamakéan sapopoé?
Kumaha kinerja dina kaulinan grafik tinggi?
Kumaha spiker?
Kumaha héndsét telepon?
Kumaha kinerja batré?
kamera
Kumaha kualitas nembak siang?
Kumaha kualitas nembak sore?
Kumaha kualitas poto selfie?
Konéktipitas
Kumaha liputanna?
Kumaha kualitas GPS?
nu lain
Sakumaha sering anjeun kéngingkeun apdet?
Nami anjeun
Ngaran anjeun teu tiasa kirang ti 3 karakter. Judul anjeun teu tiasa kirang ti 5 karakter.
komentar
Pesen anjeun teu tiasa kirang ti 15 karakter.
Saran Telepon Alternatif (Pilihan)
positip (Pilihan)
Negatives (Pilihan)
Mangga eusian widang kosong.
Photos

Redmi Catetan 13 Pro +

×