Xiaomi Mi 5

Xiaomi Mi 5

Xiaomi Mi 5 nawiskeun kinerja kaméra anu saé.

~ $100 - ₹7700
Xiaomi Mi 5
  • Xiaomi Mi 5
  • Xiaomi Mi 5
  • Xiaomi Mi 5

Spesifikasi konci Xiaomi Mi 5

  • layar:

    5.15″, 1080 x 1920 piksel, IPS LCD, 60 Hz

  • chipset:

    Qualcomm Snapdragon 820 MSM8996

  • dimensi:

    144.6 x 69.2 x 7.3 mm (5.69 x 2.72 x 0.29 di)

  • Skor Antutu:

    137k v6

  • RAM sareng Panyimpen:

    4 GB RAM, 128 GB

  • batre:

    3000 mAh, Li-Po

  • Kaméra Utama:

    16MP, f/2.0, kaméra tunggal

  • Vérsi Android:

    Android 8.0; MIUI 10

0.0
kaluar ti 5
Harita 0
  • Nilai sar rendah (EU) rojongan OIS ngecas gancang headphone jack
  • IPS Témbongkeun Taya deui jualan Taya slot SD Card Vérsi software heubeul

Xiaomi Mi 5 ulasan pamaké sarta pendapat

Abdi Boga

Upami anjeun nganggo telepon ieu atanapi gaduh pangalaman sareng telepon ieu, pilih pilihan ieu.

nulis Review
Kuring teu boga

Pilih pilihan ieu upami anjeun teu acan nganggo telepon ieu sareng hoyong nyerat koméntar.

komentar

Nyaéta 0 komentar ngeunaan produk ieu.

Taya Koméntar AcanJanten anu pangheulana mairan.

Ulasan Video Xiaomi Mi 5

Tinjauan dina Youtube

Xiaomi Mi 5

×
tambahkeun komentar Xiaomi Mi 5
Iraha anjeun ngagaleuh?
layar
Kumaha anjeun ningali layar dina cahya panonpoé?
layar jurig, Burn-In jsb Dupi anjeun encountered kaayaan?
hardware
Kumaha kinerja dina pamakéan sapopoé?
Kumaha kinerja dina kaulinan grafik tinggi?
Kumaha spiker?
Kumaha héndsét telepon?
Kumaha kinerja batré?
kamera
Kumaha kualitas nembak siang?
Kumaha kualitas nembak sore?
Kumaha kualitas poto selfie?
Konéktipitas
Kumaha liputanna?
Kumaha kualitas GPS?
nu lain
Sakumaha sering anjeun kéngingkeun apdet?
Nami anjeun
Ngaran anjeun teu tiasa kirang ti 3 karakter. Judul anjeun teu tiasa kirang ti 5 karakter.
komentar
Pesen anjeun teu tiasa kirang ti 15 karakter.
Saran Telepon Alternatif (Pilihan)
positip (Pilihan)
Negatives (Pilihan)
Mangga eusian widang kosong.
Photos

Xiaomi Mi 5

×