XiaomiPad 5

XiaomiPad 5

Xiaomi Pad 5 mangrupikeun tablet kinerja rata-rata Xiaomi.

~ $380 - ₹29260
XiaomiPad 5
  • XiaomiPad 5
  • XiaomiPad 5
  • XiaomiPad 5

Xiaomi Pad 5 Spésifikasi konci

  • layar:

    11.0″, 1600 x 2560 piksel, IPS LCD, 120 Hz

  • chipset:

    Qualcomm Snapdragon 860 (7nm)

  • dimensi:

    254.7 166.3 6.9 mm (10.03 6.55 0.27 dina)

  • Jenis Kartu SIM:

    teu

  • RAM sareng Panyimpen:

    6GB RAM, 128GB 6GB RAM

  • batre:

    8720 mAh, Li-Po

  • Kaméra Utama:

    13MP, f/2.0, 2160p

  • Vérsi Android:

    Android 11, MIUI 12.5

4.1
kaluar ti 5
Harita 16
  • laju Anyarkeun High ngecas gancang Kapasitas RAM anu luhur Kapasitas batré tinggi
  • IPS Témbongkeun Taya slot SD Card Henteu aya headphone jack Vérsi software heubeul

Xiaomi Pad 5 spésifikasi pinuh

Spesifikasina Umum
nyorosodkeun
merek Xiaomi
Ngumumkeun
Ngaran kode nabu
Number model 21051182G, 21051182C
Tanggal paleupasan 2021 Agustus 10
Harga kaluar Ngeunaan 350 EUR

mamerkeun

ngetik LCD IPS
Rasio Aspék sareng PPI 16: rasio 10 - 274 dénsitas ppi
ukuran 11.0 inci, 350.9 cm2 (~ 82.8% rasio layar-ka-awak)
Anyarkeun Rate 120 Hz
resolusi 1600 x 2560 piksel
Kacaangan puncak (nit)
panyalindungan
Fitur

awak

warna
Kosmis Gray
Mutiara bodas
hejo
dimensi 254.7 166.3 6.9 mm (10.03 6.55 0.27 dina)
beurat 511 gr (1.13 lb)
material Kaca hareup, aluminium tukang, plastik deui
sertipikasi
Tahan cai
Sénsor Accelerometer, gyro, jarakna, kompas
3.5mm Jack teu
NFC teu
Infrabeureum
Tipe USB USB Tipe-C
cooling System
HDMI
Loudspeaker (dB)

Network

Frékuénsi

teknologi Taya konektipitas sélular
Pita 2G N / A
Pita 3G
Pita 4G
Pita 5G
TD-SCDMA
napigasi teu
Speed ​​Jaringan
batur
Type Card SIM teu
Jumlah Area SIM 1 SIM
Wifi Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac, dual-band, Wi-Fi Direct, hotspot
Bluetooth 5.0, A2DP, LE
VoLTE
Radio FM teu
NILAI SARWates FCC nyaéta 1.6 W/kg diukur dina volume 1 gram jaringan.
Badan SAR (AB)
Kepala SAR (AB)
Badan SAR (ABD)
Kepala SAR (ABD)
 
Performance

panggung

Chipset Qualcomm Snapdragon 860 (7nm)
CPU Octa-inti (1x2.96 GHz Kryo 485 Emas & 3x2.42 GHz Kryo 485 Emas & 4x1.78 GHz Kryo 485 Pérak)
bit
cores
prosés Téhnologi
GPU Adreno 640
GPU Cores
Frékuénsi GPU
Vérsi Android Android 11, MIUI 12.5
Play Store

ingetan

Kamampuh RAM 256GB 6GB RAM
RAM Tipe
panyimpenan 128GB 6GB RAM
Slot Card SD teu

Skor kinerja

Skor Antutu

AnTuTu

batre

kapasitas 8720 mah
ngetik Li-Po
Téknologi Ngecas Gancang
Laju Ngecas 22.5W
Waktu Puteran Pidéo
ngecas gancang
ngecas nirkabel
Ngecas Ngabalikeun

kamera

kaméra utama Fitur di handap ieu tiasa beda-beda sareng apdet parangkat lunak.
Resolusi Gambar megapixels 13
Resolusi Video sareng FPS 4K@30fps, 1080p@30fps
Stabilisasi Optik (OIS) teu
Stabilisasi éléktronik (EIS)
Pidéo Gerak lalaunan
Fitur Dual-LED flash, HDR, panorama

Skor DxOMark

Skor Seluler (tukangeun)
mobile
Photo
video
Skor Selfie
Selfie
Photo
video

SELFIE KAMERA

Kaméra munggaran
resolusi 8 MP
sensor
aperture f / 2.0
Ukuran piksel
Ukuran sénsor
lensa
tambahan
Resolusi Video sareng FPS 1080p @ 30fps
Fitur

Xiaomi Pad 5 FAQ

Sabaraha lami batréna Xiaomi Pad 5?

Batré Xiaomi Pad 5 gaduh kapasitas 8720 mAh.

Naha Xiaomi Pad 5 gaduh NFC?

Henteu, Xiaomi Pad 5 teu gaduh NFC

Naon laju refresh Xiaomi Pad 5?

Xiaomi Pad 5 ngagaduhan laju refresh 120 Hz.

Naon versi Android tina Xiaomi Pad 5?

Versi Android Xiaomi Pad 5 nyaéta Android 11, MIUI 12.5.

Naon resolusi tampilan Xiaomi Pad 5?

Resolusi tampilan Xiaomi Pad 5 nyaéta 1600 x 2560 piksel.

Naha Xiaomi Pad 5 gaduh ngecas nirkabel?

Henteu, Xiaomi Pad 5 teu gaduh ngecas nirkabel.

Naha Xiaomi Pad 5 tahan cai sareng lebu?

Henteu, Xiaomi Pad 5 henteu gaduh cai sareng tahan debu.

Naha Xiaomi Pad 5 nganggo jack headphone 3.5mm?

Henteu, Xiaomi Pad 5 teu gaduh jack headphone 3.5mm.

Naon megapiksel kaméra Xiaomi Pad 5?

Xiaomi Pad 5 gaduh kaméra 13MP.

Sabaraha harga Xiaomi Pad 5?

Harga Xiaomi Pad 5 nyaéta $380.

Versi MIUI mana anu bakal janten update terakhir Xiaomi Pad 5?

MIUI 15 bakal janten versi MIUI terakhir tina Xiaomi Pad 5.

Versi Android mana anu bakal janten update terakhir Xiaomi Pad 5?

Android 13 bakal janten versi Android terakhir tina Xiaomi Pad 5.

Sabaraha apdet anu bakal kéngingkeun Xiaomi Pad 5?

Xiaomi Pad 5 bakal nampi 3 MIUI sareng 3 taun apdet kaamanan Android dugi ka MIUI 15.

Sabaraha taun Xiaomi Pad 5 bakal kéngingkeun apdet?

Xiaomi Pad 5 bakal kéngingkeun apdet kaamanan 3 taun ti saprak 2022.

Sakumaha sering Xiaomi Pad 5 kéngingkeun apdet?

Xiaomi Pad 5 meunang apdet unggal 3 bulan.

Xiaomi Pad 5 outs of box sareng versi Android anu mana?

Xiaomi Pad 5 outs of box sareng MIUI 12.5 dumasar kana Android 11

Iraha Xiaomi Pad 5 bakal kéngingkeun pembaruan MIUI 13?

Xiaomi Pad 5 parantos nampi update MIUI 13.

Iraha Xiaomi Pad 5 kéngingkeun apdet Android 12?

Xiaomi Pad 5 bakal kéngingkeun apdet Android 12L dina Q3 2022

Iraha Xiaomi Pad 5 kéngingkeun apdet Android 13?

Leres, Xiaomi Pad 5 bakal kéngingkeun apdet Android 13 dina Q3 2023.

Iraha pangrojong update Xiaomi Pad 5 bakal réngsé?

Pangrojong update Xiaomi Pad 5 bakal réngsé dina 2024.

Xiaomi Pad 5 Harita jeung Pamadegan pamaké

Abdi Boga

Upami anjeun nganggo telepon ieu atanapi gaduh pangalaman sareng telepon ieu, pilih pilihan ieu.

nulis Review
Kuring teu boga

Pilih pilihan ieu upami anjeun teu acan nganggo telepon ieu sareng hoyong nyerat koméntar.

komentar

Nyaéta 16 komentar ngeunaan produk ieu.

Mustafabulan 7 ago
Abdi nyarankeun

nyaeta hyper os sumping ka Pad 5.?

positip
  • mamerkeun
  • asup kaakal
  • ngecas
  • ram tinggi jeung kamar
Negatives
  • wates software
  • euweuh aplikasi tema
  • teu nampi Android 14
Témbongkeun Jawaban
Viktoriabulan 8 ago
Kuring pasti nyarankeun

Puas ngagaleuh

Témbongkeun Jawaban
Noah1 year ago
Kuring pasti nyarankeun

Xiaomi android 13 w miui 13

Témbongkeun Jawaban
Muhammad1 year ago
Mariksa Alternatif

Alatna ok saé tapi sistemna parah pisan ngajantenkeun alatna tiasa dianggo

positip
  • Sorana geulis
  • Layarna geulis
Negatives
  • Sistemna parah pisan
  • Performance teu jadi loba disebutkeun.
Saran Telepon Alternatif: Ipad apal
Témbongkeun Jawaban
Awsman1 year ago
Mariksa Alternatif

Os nyaéta sampah sareng ngajantenkeun alat langkung janten sampah

Témbongkeun Jawaban
Tampilkeun sadaya pendapat pikeun Xiaomi Pad 5 16

Xiaomi Pad 5 Ulasan Video

Tinjauan dina Youtube

XiaomiPad 5

×
tambahkeun komentar XiaomiPad 5
Iraha anjeun ngagaleuh?
layar
Kumaha anjeun ningali layar dina cahya panonpoé?
layar jurig, Burn-In jsb Dupi anjeun encountered kaayaan?
hardware
Kumaha kinerja dina pamakéan sapopoé?
Kumaha kinerja dina kaulinan grafik tinggi?
Kumaha spiker?
Kumaha héndsét telepon?
Kumaha kinerja batré?
kamera
Kumaha kualitas nembak siang?
Kumaha kualitas nembak sore?
Kumaha kualitas poto selfie?
Konéktipitas
Kumaha liputanna?
Kumaha kualitas GPS?
nu lain
Sakumaha sering anjeun kéngingkeun apdet?
Nami anjeun
Ngaran anjeun teu tiasa kirang ti 3 karakter. Judul anjeun teu tiasa kirang ti 5 karakter.
komentar
Pesen anjeun teu tiasa kirang ti 15 karakter.
Saran Telepon Alternatif (Pilihan)
positip (Pilihan)
Negatives (Pilihan)
Mangga eusian widang kosong.
Photos

XiaomiPad 5

×