Xiaomi POCO X3 NFC

Xiaomi POCO X3 NFC

Spésifikasi POCO X3 NFC mangrupikeun salah sahiji smartphone anu paling ditéang dina pasaran ayeuna.

~ $275 - ₹21175
Xiaomi POCO X3 NFC
  • Xiaomi POCO X3 NFC
  • Xiaomi POCO X3 NFC
  • Xiaomi POCO X3 NFC

Spesifikasi konci Xiaomi POCO X3 NFC

  • layar:

    6.67″, 1080 x 2400 piksel, IPS LCD, 120 Hz

  • chipset:

    Qualcomm SM7150-AC Snapdragon 732G (8 nm)

  • dimensi:

    165.3 76.8 9.4 mm (6.51 3.02 0.37 dina)

  • Jenis Kartu SIM:

    Hibrid Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by)

  • RAM sareng Panyimpen:

    6/8 GB RAM, 64 GB 6 GB RAM

  • batre:

    5160 mAh, Li-Po

  • Kaméra Utama:

    64MP, f/1.9, 2160p

  • Vérsi Android:

    Android 11, MIUI 12.5

4.0
kaluar ti 5
Harita 137
  • laju Anyarkeun High ngecas gancang Kapasitas RAM anu luhur Kapasitas batré tinggi
  • IPS Témbongkeun Vérsi software heubeul Taya Rojongan 5G Henteu aya OIS

Xiaomi POCO X3 NFC Ringkesan

POCO X3 NFC mangrupikeun telepon anu saé upami anjeun milari alat anu moal ngarusak bank. Éta ngagaduhan tampilan 6.67 inci anu ageung, prosésor Snapdragon 732G anu kuat, sareng batré 5160mAh. Tambih Deui, éta hadir sareng dukungan NFC, janten anjeun tiasa nganggo éta pikeun pamayaran sélulér sareng tindakan gancang anu sanés. Upami anjeun milarian telepon anu gaduh sadayana lonceng sareng suling, POCO X3 NFC panginten henteu kanggo anjeun. Tapi upami anjeun ngan ukur milarian pilihan anu padet, terjangkau, éta pasti patut dipertimbangkeun.

POCO X3 NFC Témbongkeun

Anjeun bakal resep kana immersion tina tampilan Xiaomi POCO X3 NFC. Kalayan ukuran 6.67 inci sareng resolusi Full HD +, sadayana bakal katingali saé dina telepon ieu. Tambih Deui, laju refresh 120 Hz hartosna anjeun moal pernah sono. Sareng kalayan chip NFC anu diwangun, anjeun bakal tiasa ngamangpaatkeun pamayaran mobile anjeun. Naha anjeun mayar sembako atanapi ngamangpaatkeun mobile banking, NFC ngagampangkeun sareng ngagampangkeun. Janten teraskeun teras nikmati fitur tampilan Xiaomi POCO X3 NFC. Anjeun moal kuciwa.

Performance kaulinan POCO X3 NFC

Nalika datang ka smartphone kaulinan, POCO X3 NFC gaduh seueur tawaran. Éta dikuatkeun ku prosésor Qualcomm Snapdragon 732G sareng 6 GB RAM, janten pilihan anu hadé pikeun pamaén anu hoyong telepon anu gancang sareng responsif. POCO X3 NFC ogé ngabogaan tampilan 6.67 inci badag, nu sampurna pikeun kaulinan. Sareng upami anjeun milarian telepon kalayan umur batre anu saé, POCO X3 NFC parantos anjeun katutupan di dinya ogé - éta nganggo batré 5160 mAh anu ageung anu tiasa tahan dugi ka dua dinten dina hiji muatan. Janten upami anjeun milarian smartphone kaulinan anu moal ngantep anjeun turun, POCO X3 NFC pasti patut dipertimbangkeun.

Maca deui

Xiaomi POCO X3 NFC spésifikasi pinuh

Spesifikasina Umum
nyorosodkeun
merek Poco
Ngumumkeun
Ngaran kode Panonpoé
Number model M2007J20CG, M2007J20CT, M2007J20CI
Tanggal paleupasan 2020, Séptémber 08
Harga kaluar $?209.00 / €?196.00 / £?190.00

mamerkeun

ngetik LCD IPS
Rasio Aspék sareng PPI 20: rasio 9 - 395 dénsitas ppi
ukuran 6.67 inci, 107.4 cm2 (~ 84.6% rasio layar-ka-awak)
Anyarkeun Rate 120 Hz
resolusi 1080 x 2400 piksel
Kacaangan puncak (nit)
panyalindungan Corning gorila Kaca 5
Fitur

awak

warna
kobalt Blue
Kalangkang Gray
dimensi 165.3 76.8 9.4 mm (6.51 3.02 0.37 dina)
beurat 215 gr (7.58 oz)
material Kaca hareup (Gorilla Glass 5), pigura aluminium, tukang plastik
sertipikasi
Tahan cai
Sénsor Sidik ramo (dipasang di sisi), akselerometer, gyro, jarak, kompas
3.5mm Jack nuhun
NFC nuhun
Infrabeureum
Tipe USB USB Type-C 2.0, USB On-The-Go
cooling System
HDMI
Loudspeaker (dB)

Network

Frékuénsi

teknologi GSM / HSPA / LTE
Pita 2G GSM - 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2
Pita 3G HSDPA - 850 / 900 / 1700(AWS) / 1900 / 2100
Pita 4G 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 20, 28, 38, 40, 41
Pita 5G
TD-SCDMA
napigasi Leres, nganggo A-GPS, GLONASS, BDS
Speed ​​Jaringan HSPA 42.2 / 5.76 Mbps, LTE-A
batur
Type Card SIM Hibrid Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by)
Jumlah Area SIM 2 SIM
Wifi Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac, dual-band, Wi-Fi Direct, hotspot
Bluetooth 5.1, A2DP, LE
VoLTE
Radio FM nuhun
NILAI SARWates FCC nyaéta 1.6 W/kg diukur dina volume 1 gram jaringan.
Badan SAR (AB)
Kepala SAR (AB)
Badan SAR (ABD)
Kepala SAR (ABD)
 
Performance

panggung

Chipset Qualcomm SM7150-AC Snapdragon 732G (8 nm)
CPU Octa-inti (2x2.3 GHz Kryo 470 Emas & 6x1.8 GHz Kryo 470 Pérak)
bit
cores
prosés Téhnologi
GPU Adreno 618
GPU Cores
Frékuénsi GPU
Vérsi Android Android 11, MIUI 12.5
Play Store

ingetan

Kamampuh RAM 128GB 6GB RAM
RAM Tipe
panyimpenan 64GB 6GB RAM
Slot Card SD microSDXC (nganggo slot SIM anu dibagi)

Skor kinerja

Skor Antutu

AnTuTu

batre

kapasitas 5160 mah
ngetik Li-Po
Téknologi Ngecas Gancang
Laju Ngecas 33W
Waktu Puteran Pidéo
ngecas gancang
ngecas nirkabel
Ngecas Ngabalikeun

kamera

kaméra utama Fitur di handap ieu tiasa beda-beda sareng apdet parangkat lunak.
Resolusi Gambar megapixels 64
Resolusi Video sareng FPS 4K@30fps, 1080p@30/120fps, 720p@960fps; gyro-EIS
Stabilisasi Optik (OIS) teu
Stabilisasi éléktronik (EIS)
Pidéo Gerak lalaunan
Fitur Dual-LED flash, HDR, panorama

Skor DxOMark

Skor Seluler (tukangeun)
mobile
Photo
video
Skor Selfie
Selfie
Photo
video

SELFIE KAMERA

Kaméra munggaran
resolusi 20 MP
sensor
aperture f / 2.2
Ukuran piksel
Ukuran sénsor
lensa
tambahan
Resolusi Video sareng FPS 1080p @ 30fps
Fitur HDR, panorama

Xiaomi POCO X3 NFC FAQ

Sabaraha lami batréna Xiaomi POCO X3 NFC?

Batré Xiaomi POCO X3 NFC gaduh kapasitas 5160 mAh.

Naha Xiaomi POCO X3 NFC gaduh NFC?

Leres, Xiaomi POCO X3 NFC gaduh NFC

Naon laju refresh NFC Xiaomi POCO X3?

Xiaomi POCO X3 NFC gaduh laju refresh 120 Hz.

Naon versi Android tina Xiaomi POCO X3 NFC?

Versi Xiaomi POCO X3 NFC Android nyaéta Android 11, MIUI 12.5.

Naon resolusi tampilan Xiaomi POCO X3 NFC?

Resolusi tampilan Xiaomi POCO X3 NFC nyaéta 1080 x 2400 piksel.

Naha Xiaomi POCO X3 NFC gaduh ngecas nirkabel?

Henteu, Xiaomi POCO X3 NFC teu gaduh ngecas nirkabel.

Naha Xiaomi POCO X3 NFC tahan cai sareng lebu?

Henteu, Xiaomi POCO X3 NFC teu gaduh cai sareng tahan debu.

Naha Xiaomi POCO X3 NFC nganggo jack headphone 3.5mm?

Leres, Xiaomi POCO X3 NFC gaduh jack headphone 3.5mm.

Naon megapiksel kaméra Xiaomi POCO X3 NFC?

Xiaomi POCO X3 NFC gaduh kaméra 64MP.

Sabaraha harga Xiaomi POCO X3 NFC?

Harga Xiaomi POCO X3 NFC nyaeta $275.

Versi MIUI mana anu bakal janten update terakhir Xiaomi POCO X3 NFC?

MIUI 14 bakal janten versi MIUI terakhir tina POCO X3 NFC.

Versi Android mana anu bakal janten update terakhir Xiaomi POCO X3 NFC?

Android 12 bakal janten versi Android terakhir tina POCO X3 NFC.

Sabaraha apdet anu bakal kéngingkeun Xiaomi POCO X3 NFC?

POCO X3 NFC bakal nampi 3 MIUI sareng 3 taun apdet kaamanan Android dugi ka MIUI 14.

Sabaraha taun Xiaomi POCO X3 NFC bakal kéngingkeun apdet?

POCO X3 NFC bakal kéngingkeun apdet kaamanan 3 taun ti saprak 2022.

Sabaraha sering Xiaomi POCO X3 NFC kéngingkeun apdet?

POCO X3 NFC meunang apdet unggal 3 bulan.

Xiaomi POCO X3 NFC out of box sareng versi Android anu mana?

POCO X3 NFC out of box sareng MIUI 12 dumasar kana Android 10

Iraha Xiaomi POCO X3 NFC kéngingkeun update MIUI 13?

POCO X3 NFC bakal kéngingkeun update MIUI 13 dina Q3 2022.

Iraha Xiaomi POCO X3 NFC kéngingkeun apdet Android 12?

POCO X3 NFC bakal kéngingkeun apdet Android 12 dina Q3 2022.

Iraha Xiaomi POCO X3 NFC kéngingkeun apdet Android 13?

Henteu, POCO X3 NFC moal kéngingkeun apdet Android 13.

Iraha pangrojong update Xiaomi POCO X3 NFC bakal réngsé?

Pangrojong apdet POCO X3 NFC bakal réngsé dina 2024.

Xiaomi POCO X3 NFC ulasan pamaké sarta pendapat

Abdi Boga

Upami anjeun nganggo telepon ieu atanapi gaduh pangalaman sareng telepon ieu, pilih pilihan ieu.

nulis Review
Kuring teu boga

Pilih pilihan ieu upami anjeun teu acan nganggo telepon ieu sareng hoyong nyerat koméntar.

komentar

Nyaéta 137 komentar ngeunaan produk ieu.

Patrickbulan 5 ago
Kuring pasti nyarankeun

Kuring ngagaleuh telepon ieu langkung ti 2 sababaraha taun ka pengker $ 228 USD sareng teleponna masih tiasa dianggo. Abdi pamakean telepon anu beurat sareng seueur aplikasi intensif hardware, janten kuring ngagentos batré nalika mimiti nunjukkeun umurna tapi salian ti éta kuring resep pisan. Ieu mangrupikeun telepon Xiaomi kadua kuring anu gaduh A3 sateuacan ieu kuring palanggan Xiaomi salami aranjeunna tetep ngadamel telepon anu saé pikeun harga anu saé.

positip
  • gancang
  • batré hébat
  • Kaméra hébat
  • usb-c
Negatives
  • Henteu aya ngecas nirkabel
Témbongkeun Jawaban
Vladbulan 7 ago
Abdi nyarankeun

Henteu kunanaon. Langkung ti 2 taun dianggo - ngapung saé

Témbongkeun Jawaban
Vitalibulan 8 ago
Kuring pasti nyarankeun

Kuring ngagaleuh di awal penjualan, sareng saatosna (tanpa 1 sasih salami 3 taun) dugi ka ayeuna telepon anu pangsaéna pikeun artos ieu, kauntungan anu paling penting nyaéta layar IPS kalayan INDIKATOR bewara, dina henteu aya telepon modern anjeun. moal manggihan naon nu peryogi, stereo, kaméra sony di 64 sarta rubak dina 13, selfies di 20 sarta prots dina bentuk snapdragon 732, ulah poho ngeunaan batré dina 5160. Ieu cukup nepi ka poé ieu, éta ngan éra éta. panungtungan Magikans, aranjeunna henteu nyieun deui jeung apdet baris geura-giru eureun ngaliwatan

positip
  • Indikator Bewara, Layar IPS, soundJack stereo
Negatives
  • kinerja rada hadé 778 batu
  • Panginten kaméra langkung saé tibatan sony 890.))
  • .
Témbongkeun Jawaban
a, Lis gésibulan 8 ago
Kuring pasti nyarankeun

Kami wareg jeung kuring nelepon manehna sahabat kuring

Témbongkeun Jawaban
TALIBbulan 8 ago
Mariksa Alternatif

Abdi henteu ngadukung 3CA

Témbongkeun Jawaban
Tampilkeun sadaya pendapat pikeun Xiaomi POCO X3 NFC 137

Xiaomi POCO X3 NFC Video Harita

Tinjauan dina Youtube

Xiaomi POCO X3 NFC

×
tambahkeun komentar Xiaomi POCO X3 NFC
Iraha anjeun ngagaleuh?
layar
Kumaha anjeun ningali layar dina cahya panonpoé?
layar jurig, Burn-In jsb Dupi anjeun encountered kaayaan?
hardware
Kumaha kinerja dina pamakéan sapopoé?
Kumaha kinerja dina kaulinan grafik tinggi?
Kumaha spiker?
Kumaha héndsét telepon?
Kumaha kinerja batré?
kamera
Kumaha kualitas nembak siang?
Kumaha kualitas nembak sore?
Kumaha kualitas poto selfie?
Konéktipitas
Kumaha liputanna?
Kumaha kualitas GPS?
nu lain
Sakumaha sering anjeun kéngingkeun apdet?
Nami anjeun
Ngaran anjeun teu tiasa kirang ti 3 karakter. Judul anjeun teu tiasa kirang ti 5 karakter.
komentar
Pesen anjeun teu tiasa kirang ti 15 karakter.
Saran Telepon Alternatif (Pilihan)
positip (Pilihan)
Negatives (Pilihan)
Mangga eusian widang kosong.
Photos

Xiaomi POCO X3 NFC

×