Xiaomi POCO X3 NFC

Xiaomi POCO X3 NFC

Spésifikasi POCO X3 NFC mangrupikeun salah sahiji smartphone anu paling ditéang dina pasaran ayeuna.

~ $275 - ₹21175
Xiaomi POCO X3 NFC
  • Xiaomi POCO X3 NFC
  • Xiaomi POCO X3 NFC
  • Xiaomi POCO X3 NFC

Spesifikasi konci Xiaomi POCO X3 NFC

  • layar:

    6.67″, 1080 x 2400 piksel, IPS LCD, 120 Hz

  • chipset:

    Qualcomm SM7150-AC Snapdragon 732G (8 nm)

  • dimensi:

    165.3 76.8 9.4 mm (6.51 3.02 0.37 dina)

  • Jenis Kartu SIM:

    Hibrid Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by)

  • RAM sareng Panyimpen:

    6/8 GB RAM, 64 GB 6 GB RAM

  • batre:

    5160 mAh, Li-Po

  • Kaméra Utama:

    64MP, f/1.9, 2160p

  • Vérsi Android:

    Android 11, MIUI 12.5

4.0
kaluar ti 5
Harita 137
  • laju Anyarkeun High ngecas gancang Kapasitas RAM anu luhur Kapasitas batré tinggi
  • IPS Témbongkeun Vérsi software heubeul Taya Rojongan 5G Henteu aya OIS

Xiaomi POCO X3 NFC ulasan pamaké sarta pendapat

Abdi Boga

Upami anjeun nganggo telepon ieu atanapi gaduh pangalaman sareng telepon ieu, pilih pilihan ieu.

nulis Review
Kuring teu boga

Pilih pilihan ieu upami anjeun teu acan nganggo telepon ieu sareng hoyong nyerat koméntar.

komentar

Nyaéta 137 komentar ngeunaan produk ieu.

Patrickbulan 7 ago
Kuring pasti nyarankeun

Kuring ngagaleuh telepon ieu langkung ti 2 sababaraha taun ka pengker $ 228 USD sareng teleponna masih tiasa dianggo. Abdi pamakean telepon anu beurat sareng seueur aplikasi intensif hardware, janten kuring ngagentos batré nalika mimiti nunjukkeun umurna tapi salian ti éta kuring resep pisan. Ieu mangrupikeun telepon Xiaomi kadua kuring anu gaduh A3 sateuacan ieu kuring palanggan Xiaomi salami aranjeunna tetep ngadamel telepon anu saé pikeun harga anu saé.

positip
  • gancang
  • batré hébat
  • Kaméra hébat
  • usb-c
Negatives
  • Henteu aya ngecas nirkabel
Témbongkeun Jawaban
Vladbulan 8 ago
Abdi nyarankeun

Henteu kunanaon. Langkung ti 2 taun dianggo - ngapung saé

Témbongkeun Jawaban
Vitalibulan 9 ago
Kuring pasti nyarankeun

Kuring ngagaleuh di awal penjualan, sareng saatosna (tanpa 1 sasih salami 3 taun) dugi ka ayeuna telepon anu pangsaéna pikeun artos ieu, kauntungan anu paling penting nyaéta layar IPS kalayan INDIKATOR bewara, dina henteu aya telepon modern anjeun. moal manggihan naon nu peryogi, stereo, kaméra sony di 64 sarta rubak dina 13, selfies di 20 sarta prots dina bentuk snapdragon 732, ulah poho ngeunaan batré dina 5160. Ieu cukup nepi ka poé ieu, éta ngan éra éta. panungtungan Magikans, aranjeunna henteu nyieun deui jeung apdet baris geura-giru eureun ngaliwatan

positip
  • Indikator Bewara, Layar IPS, soundJack stereo
Negatives
  • kinerja rada hadé 778 batu
  • Panginten kaméra langkung saé tibatan sony 890.))
  • .
Témbongkeun Jawaban
a, Lis gésibulan 9 ago
Kuring pasti nyarankeun

Kami wareg jeung kuring nelepon manehna sahabat kuring

Témbongkeun Jawaban
TALIBbulan 10 ago
Mariksa Alternatif

Abdi henteu ngadukung 3CA

Témbongkeun Jawaban
mohàmedbulan 11 ago
Kuring pasti teu nyarankeun

Abdi gaduh masalah sareng kaméra anu teu tiasa dianggo sareng kuring henteu tiasa ngaksés kaméra sanaos kuring pormatna henteu aya gunana. Upami abdi hoyong muka kaméra, nyerat ka abdi. Abdi teu tiasa nyambung ka kaméra. Abdi hoyong solusi, mangga.

Témbongkeun Jawaban
Kashif1 year ago
Kuring pasti teu nyarankeun

Poco x3 abdi gaduh masalah kaméra saatos ngapdet 13 v.éta moal dilereskeun ku cara naon waé. naon anu kudu dilakukeun ayeuna

positip
  • Performance
Negatives
  • Alat low dina kinerja
Saran Telepon Alternatif: Samsung urang
Témbongkeun Jawaban
Nandhakumar1 year ago
Abdi henteu nyarankeun

Taya rojongan 5g Batre gancang drying Sora goréng Taya miui14 updet Teu sambungan jaringan Kualitas kaméra goréng

positip
  • Kabéh hareup 50% ok
Boi Lituania1 year ago
Abdi nyarankeun

Kami hanjakalna urang henteu ningali android 13 kuring ngarepkeun poco X3 nfc bakal kéngingkeun update Android 13

positip
  • Goood
Negatives
  • Goood
Saran Telepon Alternatif: Urang ngarojong versi anyar tina android
rezachester1 year ago
Abdi nyarankeun

Abdi bogoh telepon pinter abdi

Témbongkeun Jawaban
Japuira1 year ago
Abdi nyarankeun

Telepon anu saé pikeun hargana

positip
  • Layar 120hz
  • Aki aki 5000mah
  • apdet lila
  • Kaméra anu saé pikeun hargana
Negatives
  • 2 taun dianggo, sareng sababaraha kaulinan ngadukung 120 FPS
  • Miui 13 batré draining gancang
  • Pembaruan Miui ngagaduhan sababaraha bug anu ngaganggu
  • Bloatwares anu teu tiasa ditumpurkeun
Saran Telepon Alternatif: KECAP F4 GT
Témbongkeun Jawaban
Numutkeun ka1 year ago
Abdi nyarankeun

Dina 2 taun kuring dirobih papan ngecas dua kali, kusabab masalah sareng mic

Negatives
  • Batré henteu saé
Témbongkeun Jawaban
Mehmood Sagar1 year ago
Abdi nyarankeun

Abdi Anggo Alat ieu sareng Bagja pisan Tapi.. Abdi henteu nampi Apdet versi parangkat lunak Mobile abdi parantos ngamutahirkeun sacara manual Ngundeur parangkat lunak.. Sareng abdi hoyong Apdet Ti 13.0.1 dugi ka 14.0.1 versi parangkat lunak.. Mangga Leupaskeun Firmware 14.0 ieu.. Nuhun pak

positip
  • Nalika kuring make Alat on Game jadi tinggi Temperatured
Negatives
  • Alat Suhu Tinggi nalika kuring maén Game Ludo
Saran Telepon Alternatif: Poco x3 pro
Témbongkeun Jawaban
Mehmood Sagar1 year ago
Abdi nyarankeun

Hébat Alat Tapi lepat pikeun ieu .. Ngeunaan Softwares apdet teu otomatis update sakumaha Firmware

Témbongkeun Jawaban
Michael1 year ago
Abdi nyarankeun

telepon pohara alus pikeun harga éta

positip
  • sakabehna
Negatives
  • kaméra kadang kedip-kedip dina lampu imah
Témbongkeun Jawaban
Edgar1 year ago
Abdi nyarankeun

Abdi hoyong apdet sumping sakumaha aranjeunna

positip
  • Kinerja anu saé
Negatives
  • Pembaruan lengkep henteu sumping
Témbongkeun Jawaban
amr1 year ago
Abdi nyarankeun

Parangkat lunak anu goréng pisan

Saran Telepon Alternatif: Ngalereskeun gagap
Témbongkeun Jawaban
Can acar1 year ago
Abdi nyarankeun

Kuring ngarobah hiji software telepon santun, éta meunang gancang, disebutkeun eta moal nyepetkeun

positip
  • Perf alus
  • Kaméra alus
  • Batré alus
Negatives
  • kacaangan layar low
  • kualitas sora low
  • Kurang apdet
  • Henteu aya anu ngabantosan
Saran Telepon Alternatif: Samsung Galaxy A73 5g
Témbongkeun Jawaban
Vladislav1 year ago
Kuring pasti nyarankeun

Kuring ngagaleuh sakitar taun satengah katukang sareng bagja pisan

Témbongkeun Jawaban
Georgy1 year ago
Kuring pasti nyarankeun

Kuring ngagaleuh poco x3 NFC dua taun ka pengker sareng kuring wareg pisan.

Témbongkeun Jawaban
Yasin1 year ago
Abdi nyarankeun

Masih telepon anu saé dina 2023

Témbongkeun Jawaban
Adel1 year ago
Abdi nyarankeun

telepon pohara alus pikeun harga na

positip
  • telepon alus
  • Durability gumantung kana pamakéan
  • Kaméra siang anu saé
Negatives
  • 90 FPS teu dirojong dina kaulinan PUBG, contona
  • Pembaruan sumping telat
  • Stabilitas telepon saatos apdet butuh waktos
Saran Telepon Alternatif: X3 pro jeung x4 pro
Témbongkeun Jawaban
Kianpoyan131 year ago
Kuring pasti nyarankeun

telepon ieu sampurna

Saran Telepon Alternatif: alus
Témbongkeun Jawaban
Juan1 year ago
Mariksa Alternatif

Kuring ngagaleuh telepon ieu mikir yén kuring hoyong, tapi kuring henteu nampi Android 13, kuring masih dina 12 sareng seueur anu nyarios yén éta parantos sumping, tapi sanés kuring.

positip
  • kinerja kaulinan tinggi
Negatives
  • kinerja low dina kaulinan kalayan grafik maksimum
Saran Telepon Alternatif: Saé pisan
Témbongkeun Jawaban
Ali1 year ago
Abdi nyarankeun

Anjeun tiasa ngagunakeun éta

Témbongkeun Jawaban
Marouan1 year ago
Mariksa Alternatif

Mangga kirimkeun kami update miui 13

positip
  • kaméra alus
Negatives
  • Ulah nampi update miui
Saran Telepon Alternatif: apdet
Témbongkeun Jawaban
Satanas1 year ago
Kuring pasti nyarankeun

endah pisan! Telepon pangsaéna kuring..

positip
  • sakabehna
Negatives
  • teu sahiji bae
Saran Telepon Alternatif: teu sahiji bae
Témbongkeun Jawaban
Ali Muhammad1 year ago
Abdi henteu nyarankeun

Telepon ngalambatkeun dina APEX LEGEND

positip
  • Laju layar
Negatives
  • Kinerja prosesor anu saé pisan
Témbongkeun Jawaban
Eli1 year ago
Kuring pasti nyarankeun

Abdi ngagaleuh 2 taun ka pengker sareng éta tetep ok))

positip
  • Kinerja anu saé
Negatives
  • batré tiasa dianggo dinten di pamakéan
Saran Telepon Alternatif: henteu kunanaon
Témbongkeun Jawaban
Fábio Dias1 year ago
Kuring pasti nyarankeun

Dibeuli sataun saatos diluncurkeun sareng éta saé kuring ngagaduhan versi 64gb sareng bakal senang sareng anu 128gb. Batré sareng poto anu saé, telepon gancang sareng bakal nampi MIUI 14! Teu sangka pamutahiran éta anyar jeung harga kuring mayar eta 180 € ... euweuh hadé kaluar.

positip
  • kinerja High
  • Hébat Balik kaméra
  • batré langgeng panjang
Negatives
  • Poto wengi tiasa langkung saé
  • Henteu aya ngecas nirkabel
Témbongkeun Jawaban
Gratis1 year ago
Kuring pasti nyarankeun

I am pisan wareg jeung telepon, sagalana jalan sakumaha eta tuh dina dinten munggaran nalika kuring meuli eta di Sarajevo. Di warung maranéhna. sagala saran positif

Témbongkeun Jawaban
Anik Sarkar1 year ago
Kuring pasti teu nyarankeun

Salah sahiji Telepon Pausahaan Anu Parah Anu Kuring Anu Pernah Dipaké Saatos Ngamutahirkeun Telepon Ieu Kaméra Hareup Kuring Sareng Kaméra Modeu Ultra Wide Sareng Potrét ogé Henteu Gawé Sareng Masalah Ngurangan Batré Otomatis Ngirit Batré upami kuring ngecas 90 persén upami kuring ngahurungkeun alat kuring dina acarana 72% ngeusi batre

positip
  • Anu paling awon Entong Mikir Pikeun Mésér Alat Ieu
Negatives
  • Tong Meuli Alat Xiaomi, Mi, Poco
Saran Telepon Alternatif: 9748298386
Témbongkeun Jawaban
Igor1 year ago
Abdi nyarankeun

Sacara umum, sagalana rupa pikeun duit Anjeun. Kaméra pungkur teu fokus

positip
  • Produktif
Negatives
  • beurat beurat
  • kamera
  • firmware nu teu cukup alus
Saran Telepon Alternatif: Civi 2
Témbongkeun Jawaban
Yesus Alberto1 year ago
Kuring pasti nyarankeun

Kuring ngagaleuh Poco X3 NFC pikeun 128 ti Ram sareng éta spektakuler. Pikeun telepon anu saé, kuring kuciwa yén éta henteu nampi langkung seueur vérsi Android upami éta gampang bersaing sareng anu sanés dina hal kualitas sareng harga.

positip
  • kinerja High
Negatives
  • Taya sajauh ieu
Saran Telepon Alternatif: Kami wareg jeung Poco X3 NFC
Témbongkeun Jawaban
Maiquel1 year ago
Kuring pasti nyarankeun

Abdi bagja pisan sareng telepon

positip
  • Kaméra
Negatives
  • Layar anjeun
Saran Telepon Alternatif: Poco X3 pro
Témbongkeun Jawaban
Houcine hoc1 year ago
Abdi nyarankeun

Gemblengna telepon alus abdi Nyanghareupan dua masalah telat apdet sarta sambungan mobile 4g

Témbongkeun Jawaban
Mohamed Morad1 year ago
Kuring pasti teu nyarankeun

Telepon saatos update miui 13 ka Android 13 lumpuh sareng henteu ...

Saran Telepon Alternatif: Poco x4 gt 5g
Témbongkeun Jawaban
Andrew Bisa1 year ago
Abdi henteu nyarankeun

Saatos update miui 13, nfc lebay. Tetep pop up nalika abdi hoyong pariksa kasaimbangan abdi ...

positip
  • Kasampurnaan
  • kamera
Negatives
  • Batré solokan gancang
  • Henteu disarankeun pikeun pangguna anu lami
Saran Telepon Alternatif: Lamun anjeun boga leuwih duit, mangga ulah meuli ieu
Témbongkeun Jawaban
seyedtohidhoseyni@gmail.com1 year ago
Kuring pasti nyarankeun

Abdi henteu acan nampi pembaruan 13

Témbongkeun Jawaban
Mouloud1 year ago
Kuring pasti nyarankeun

Meuli telepon sataun atawa leuwih katukang

Témbongkeun Jawaban
Debarshi Chakraborty1 year ago
Abdi nyarankeun

Anjoy abdi enya ok nuhun

positip
  • Batré low
Negatives
  • Ok
Saran Telepon Alternatif: teu
Témbongkeun Jawaban
eureun1 year ago
Kuring pasti teu nyarankeun

Alat kuring salajengna moal Xiaomi. Rojongan maranéhanana lebay. Global nyaeta sakabeh dunya kalawan iwal tangtu. Urang Cina téh morons mertimbangkeun yén rojongan global kudu dikaluarkeun dina tungtung \"nagara-nagara\" nu versi mana ka panongton kawates. Global nyaéta gentlemen global, di dieu atanapi di mana waé di dunya.

Negatives
  • Update???
MD Ashraful islam1 year ago
Abdi nyarankeun

Kuring nyangking ieu 2 sababaraha taun ka pengker sareng kuring nganggo éta ogé wareg sareng telepon

Témbongkeun Jawaban
Azizbek Nishonov1 year ago
Kuring pasti teu nyarankeun

Nalika Poco x3 NFC update datang

Saran Telepon Alternatif: Poco x3 NFC
mastaka1 year ago
Abdi nyarankeun

Alus dina sagalana

Témbongkeun Jawaban
Oleg1 year ago
Kuring pasti nyarankeun

Kuring ngagaleuh telepon dina Séptémber 2020, sadaya fungsina jalan, kuring wareg sareng telepon.

Témbongkeun Jawaban
محمد1 year ago
Abdi nyarankeun

Iraha pembaruan bakal sumping?

positip
  • Allah Maha Agung
Saran Telepon Alternatif: Poco x4 pro
Témbongkeun Jawaban
Ayoub1 year ago
Abdi nyarankeun

Muhun, telepon alus pikeun harga upfront, tapi aya masalah jeung sinyalna, éta bener goréng

Témbongkeun Jawaban
Saeedtarighat1 year ago
Kuring pasti nyarankeun

Tank kanggo anjeun, telepon ieu sae pisan punten kirimkeun kaamanan anu diropéa

Saran Telepon Alternatif: + 989912800120
Témbongkeun Jawaban
Sunny Kukreja1 year ago
Abdi henteu nyarankeun

Kuring ngagaleuh telepon ieu parantos langkung ti sataun sareng jalma-jalma ieu ngaluarkeun pembaruan énggal miui 13 sareng ayeuna kuring mendakan seueur teuing bug.

positip
  • teu
Negatives
  • Ieu peryogi sadinten kanggo nyarios sadayana négatip tina pho
Témbongkeun Jawaban
Maria Otilia1 year ago
Kuring pasti nyarankeun

Kuring ngagaleuh dina Januari 2020. Kuring cicing di Amérika Kidul. Sareng anu kuring henteu ngartos naha kuring nampi sababaraha apdet.

Negatives
  • panas teuing
Saran Telepon Alternatif: Uno que no se caliente tanto
Témbongkeun Jawaban
Shivom Tiwari1 year ago
Abdi henteu nyarankeun

Geus 1.3 taun ti saprak kuring meuli alat ieu tapi ayeuna kuring geus nyanghareupan solokan batré ekstrim tanpa grafik tinggi nuntut kaulinan.

positip
  • Kahirupan batré anu saé
Negatives
  • Tapi ayeuna umur batre pisan goréng
Saran Telepon Alternatif: realme 7 pro
Témbongkeun Jawaban
Muhammad shakir1 year ago
Kuring pasti teu nyarankeun

Maén 4k video ngagantung Poco X3 Nfc

positip
  • Maén 4k video ngagantung Poco X3 Nfc
Negatives
  • waktos batré 4h
Tikhon1 year ago
Kuring pasti nyarankeun

Méh wareg ku telepon. Hijina masalah nyaéta kualitas goréng tina panarimaan mobile.

Témbongkeun Jawaban
Ricardo1 year ago
Abdi nyarankeun

Éta telepon anu saé pikeun hargana

positip
  • Kinerja anu saé sareng réliabilitas sareng batré.
Negatives
  • Kaméra peuting
Témbongkeun Jawaban
Trina1 year ago
Abdi nyarankeun

telepon alus... kinerja Heboh

positip
  • kinerja High
Negatives
  • Henteu aya 5G atanapi ngecas nirkabel
Saran Telepon Alternatif: Samsung
Témbongkeun Jawaban
Juanma1 year ago
Mariksa Alternatif

Nya éta anu kuring ngarepkeun langkung atanapi kirang nalika kuring ngagaleuh

Témbongkeun Jawaban
Farhad1 year ago
Kuring pasti nyarankeun

Halo, mangga teraskeun apdet, éta telepon anu kuat

positip
  • puncak
Negatives
  • turun
Témbongkeun Jawaban
مجتبی ورزدار1 year ago
Kuring pasti nyarankeun

Éta saé pikeun hargana

Témbongkeun Jawaban
محمد1 year ago
Abdi nyarankeun

Kuring ngagaleuh telepon ieu sataun katukang sareng kuring bagja pisan

positip
  • Performance Sedeng
Negatives
  • Performance Sedeng
Saran Telepon Alternatif: jam 10
Témbongkeun Jawaban
René de1 year ago
Kuring pasti nyarankeun

alat Top, Abdi mésér deui jeung deui

positip
  • memori badag
  • Grafik anu saé
  • Volume tinggi
Negatives
  • Patarosan anu saé
Saran Telepon Alternatif: MIUI 12
Témbongkeun Jawaban
Donerboy1 year ago
Kuring pasti nyarankeun

Euweuh idk naha kuring kudu ngeusian eta :)

Témbongkeun Jawaban
Didin Ward1 year ago
Kuring pasti nyarankeun

Waterproof, kaméra Heboh, alus keur kaulinan, teu goréng pikeun sora, éta bisa leuwih booming kalawan dipasang aplikasi épék sora.

positip
  • durability tinggi
  • Alus keur kaméra
  • Alus pikeun kaulinan
  • kinerja batré alus
Saran Telepon Alternatif: Xiaomi 12"
Témbongkeun Jawaban
AMEEN jahé1 year ago
Kuring pasti nyarankeun

asa meunang android 12

positip
  • éta telepon sélulér anu saé
Témbongkeun Jawaban
Ali metin1 year ago
Abdi nyarankeun

Masalah anu paling ageung nyaéta béwara henteu sumping nalika telepon henteu tiasa nahanana kanggo waktos anu lami.

Témbongkeun Jawaban
Clebert warlen1 year ago
Kuring pasti nyarankeun

Telepon sélulér d+ luhur, moal pernah ngantep kuring turun! nilai hébat duit

positip
  • kinerja Alus
Negatives
  • Batré henteu gaduh umur panjang
Saran Telepon Alternatif: Poço x3 PRO
Témbongkeun Jawaban
Adnna khan1 year ago
Mariksa Alternatif

Kuring ngagaleuh POCO X3 NFC BARU ieu tapi konektipitasna lambat di luhur nunjukkeun 4+ tapi sambungan internét henteu saé

positip
  • Kualitas kaméra saé
Negatives
  • Batré lemah Batré henteu saé
  • Masalah pemanasan
  • Loba teuing bug na lags
Saran Telepon Alternatif: Xiaomi
Témbongkeun Jawaban
Maxim1 year ago
Kuring pasti nyarankeun

Telepon keren pikeun harga ieu. Leuwih ti sataun wareg jeung telepon.

Témbongkeun Jawaban
TrungHieuⱽn1 year ago
Abdi nyarankeun

Ieu mangrupakeun pilihan alus dina rentang harga

Témbongkeun Jawaban
jambutebu1 year ago
Kuring pasti nyarankeun

Henteu seueur masalah pikeun panggunaan sapopoé sabab mémori ageung ram ogé ageung. Upami anjeun maénkeun kaulinan 120Hz kalayan grafik maksimal, telepon tiasa ngadamel endog goreng.

positip
  • ngahemat batré
  • layar besor
  • cas laju
  • memori besor, teu lag
Negatives
  • lcd ips
  • nyium
  • miui 13 lambat
  • beurat saeutik
  • 120hz main game lama-lama panas
Témbongkeun Jawaban
Thiago Silva1 year ago
Mariksa Alternatif

Teuing naon ieu smartphone

Témbongkeun Jawaban
Yesus1 year ago
Abdi nyarankeun

bener pisan efisien

positip
  • Tim anu saé pisan
Negatives
  • Kamera gagal dina modeu vidéo
Témbongkeun Jawaban
Shah Rezza1 year ago
Kuring pasti nyarankeun

Telepon ieu mangrupikeun sato galak dina hargana

Saran Telepon Alternatif: Poco x3 pro/f3/f4
Témbongkeun Jawaban
Enzo1 year ago
Kuring pasti nyarankeun

telepon pohara alus, Abdi nyarankeun

positip
  • batterie
  • layar
  • peluncur poco
Témbongkeun Jawaban
Tadeus1 year ago
Kuring pasti nyarankeun

tim unggulan

positip
  • kualitas alus teuing / harga
Negatives
  • lamun maén kaulinan atawa nonton video jadi panas teuing
Témbongkeun Jawaban
mastaka1 year ago
Kuring pasti nyarankeun

Éta telepon anu saé

positip
  • Luhur Alus
Témbongkeun Jawaban
Saifudin Wardhana1 year ago
Kuring pasti nyarankeun

Abdi bogoh fitur kaméra Poco X3 NFC jeung kinerja, hadé ti Poco X3 Pro. Alat ieu sacara umum masih saé pikeun maénkeun kaulinan grafik anu luhur, kuring ngarepkeun dina update MIUI 13, Poco X3 NFC bakal nunjukkeun prestasi anu langkung saé tibatan sateuacana.

positip
  • ngecas gancang
  • Alus pikeun pamakéan sapopoé
  • gadget harga low pikeun gamers
  • Cocog pikeun nyambungkeun nirkabel ka sadaya Smart TV
  • Desain anu elegan
Témbongkeun Jawaban
Debarshi Chakrabortytaun 2 tukang
Mariksa Alternatif

Poco X3 NFC ngamutahirkeun miui 13

positip
  • Ok
Negatives
  • Batréna handap
Saran Telepon Alternatif: + 8801827676555
Témbongkeun Jawaban
B.kılıçaslantaun 2 tukang
Mariksa Alternatif

Rumor telepon kaulinan nipu. Gawéna pikeun pamakéan sapopoé. Masalah parangkat lunak sok kajantenan sanajan saatos apdet. Abdi nganggo éta nganggo rom khusus, éta langkung stabil sareng langkung gancang.

Témbongkeun Jawaban
Rishabtaun 2 tukang
Abdi nyarankeun

Kuring ngagaleuh telepon ieu dina bulan Nopémber 2020. Gemblengna éta telepon anu saé pisan tapi éta gaduh bug sapertos nembe aplikasi telepon kuring kosong iraha waé aya telepon atanapi iraha waé kuring nelepon ka batur sareng ogé kadang-kadang di dieu. jeung aya.

Témbongkeun Jawaban
Adnantaun 2 tukang
Kuring pasti nyarankeun

Mangga nu peryogi android 13

positip
  • Mangga nu peryogi android 13
  • Peryogi android 13
  • Peryogi android 13
  • Peryogi android 13
  • Peryogi android 13
Negatives
  • Mangga nu peryogi android 13
  • Peryogi android 13
  • Peryogi android 13
  • Peryogi android 13
  • Peryogi android 13
Saran Telepon Alternatif: Peryogi android 13
Témbongkeun Jawaban
Debarshi Chakrabortytaun 2 tukang
Abdi nyarankeun

Poco x3 NFC miui13 update I bakal meunang eta di sawatara titik.

Témbongkeun Jawaban
Mustapha Tujuhtaun 2 tukang
Abdi nyarankeun

Ieu telepon alus

Témbongkeun Jawaban
rehan azhartaun 2 tukang
Kuring pasti teu nyarankeun

pisan slow sarta dipanaskeun batré 2or3 waktos muatan dina hiji poé

positip
  • kinerja low
Negatives
  • kinerja batré low
Saran Telepon Alternatif: abdi 10 t
Témbongkeun Jawaban
Constantintaun 2 tukang
Kuring pasti nyarankeun

Meuli di mimiti jualan na senang salaku constrictor boa.

positip
  • Hiji badag +
Negatives
  • Taya slot MicroSD misah
Témbongkeun Jawaban
JeFFtaun 2 tukang
Kuring pasti nyarankeun

Telepon sélulér anu saé.. catetan 10

positip
  • kendang hébat
  • Ngecas hébat
  • Gede pikeun kaulinan
  • Pikeun musik anu saé pisan
  • pidio
Negatives
  • Euweuh nu ngaku
Saran Telepon Alternatif: Poco x3 pro
Témbongkeun Jawaban
Felixtaun 2 tukang
Abdi nyarankeun

Telepon anu saé kalayan kinerja anu saé tapi kaméra anu goréng

positip
  • Kinerja anu saé
  • Layar saé
Negatives
  • kamera
Témbongkeun Jawaban
Pouya Shahbazitaun 2 tukang
Abdi nyarankeun

Kuring ngagaleuh telepon kuring sataun katukang sareng kuring wareg, éta ngan ngamutahirkeun langkung laun sareng hanjakalna.

positip
  • Batré 5020
  • Kaméra 64MP + 20MP
  • LCD 120 Hertz
Negatives
  • LCD IPS
Saran Telepon Alternatif: Kami 11 Pro
Témbongkeun Jawaban
Pouyataun 2 tukang
Abdi nyarankeun

Kuring ngagaleuh telepon kuring sataun katukang sareng kuring wareg, éta ngan ngamutahirkeun langkung laun sareng hanjakalna.

positip
  • Kaméra 64MP + 20MP
  • Batré 5020
  • LCD 120 hertz
Negatives
  • LCD IPS
  • Teu aya update
Saran Telepon Alternatif: Redmi Mi 11 pro
Témbongkeun Jawaban
Muhammad Syuaibtaun 2 tukang
Kuring pasti nyarankeun

0kuring ngagaleuh tanggal 1 Januari 2021, sareng éta banger, éta mangrupikeun alat anu luar biasa pikeun hargana. Saatos apdet, abdi ningali sababaraha downgrades sapertos sababaraha bug tapi kalolobaanana parantos direngsekeun dina pembaruan 12.5 anu ditingkatkeun. Kuring yakin éta bakal langkung saé kalayan pembaruan Android 12 sareng miui 13.

positip
  • kamera
  • batre
  • Performance
  • Rarasaan leungeun
  • speaker
Negatives
  • Tampilan IPS
Saran Telepon Alternatif: Anjeun tiasa nganggo poco x3 pro
Témbongkeun Jawaban
BuğraHan NERGİZtaun 2 tukang
Kuring pasti nyarankeun

Abdi ngagaleuh alat ieu sakitar 3 sasih kapengker, pagelaran kaulinan anu saé, kuring kagum ku umur batre, kinerja batré anu saé pisan. Kuring henteu kantos mendakan masalah sapertos pemanasan atanapi katirisan. Hiji-hijina masalah nyaéta pembaruanna rada telat. Abdi nyarankeun ka anu hoyong ngagaleuh, kuring bagja pikeun ayeuna, hatur nuhun POCO Phone ...

positip
  • Kinerja tinggi sareng Operasi Sistem Stabil
Negatives
  • Pembaruan dugi telat.
Saran Telepon Alternatif: Saeutik X3 PRO
Témbongkeun Jawaban
Sauravtaun 2 tukang
Abdi nyarankeun

Kuring parantos nganggo Telepon ieu langkung ti sataun ayeuna, sareng kuring nyangka upami anjeun badé nganggo MIUI maka mangga milih séri Redmi tinimbang alat poco, alat POCO gaduh hardware anu saé tapi MIUI henteu ngalakukeun kaadilan pikeun ieu. telepon.

positip
  • kinerja High
  • 120hz tampilan FHD +
  • Kaméra hébat
Negatives
  • MIUi teu dioptimalkeun pikeun telepon ieu.
  • Beurat Saeutik
  • Manajemén kakuatan goréng ku miui
Saran Telepon Alternatif: Redmi catetan 10 pro
Témbongkeun Jawaban
Apdullahtaun 2 tukang
Kuring pasti teu nyarankeun

Kuring ngagaleuh telepon ieu sataun katukang sareng kuring henteu nyarankeun nyobian atanapi dina kaulinan

positip
  • Alus pikeun pamakéan normal
Negatives
  • kinerja kaulinan na pisan goréng
Saran Telepon Alternatif: poco x3pro
Témbongkeun Jawaban
Johntaun 2 tukang
Abdi nyarankeun

Abdi resep telepon kinerja unggulan anu ampir sampurna pikeun anggaran sareng batré anu awét tapi kuring nyarankeun yén waktos salajengna apdet kedah sering sareng kuring ogé hoyong versi super amoled / amoled ieu.

positip
  • kinerja unggulan
  • Kaméra hébat
  • batré langgeng panjang
  • ngecas gancang
Negatives
  • IPS Témbongkeun
  • Shot Peuting awon
  • Bloatwares jeung Iklan
  • Lila pikeun meunangkeun apdet
  • launcher saeutik
Saran Telepon Alternatif: Pembaruan sering sareng tampilan amoled
Témbongkeun Jawaban
Reggaz mohamedtaun 2 tukang
Mariksa Alternatif

Abdi henteu nampi apdet panganyarna

Témbongkeun Jawaban
Ihartaun 2 tukang
Kuring pasti nyarankeun

Telepon anu saé pikeun unggal dinten. Tés kerja rékayasa mesin éta disatujuan.

positip
  • kaméra kualitas luhur
Negatives
  • sumberdaya batré pisan kirang
Saran Telepon Alternatif: Mi 11.pro
Témbongkeun Jawaban
Franciscotaun 2 tukang
Abdi nyarankeun

Dina sababaraha aspék kuring resep fungsina

Témbongkeun Jawaban
Lalo Santizotaun 2 tukang
Mariksa Alternatif

Butuh waktu lila pikeun apdet.

Témbongkeun Jawaban
#Dazmonkstaun 2 tukang
Abdi nyarankeun

Ngagaduhan ieu ngan leuwih sataun... Telepon alus kakara katempo. A pos nyebutkeun kuring moal meunang android 13

Témbongkeun Jawaban
jesus jimenrztaun 2 tukang
Abdi nyarankeun

bisa ningkatkeun sababaraha hal

Témbongkeun Jawaban
STRATEGOtaun 2 tukang
Abdi nyarankeun

Teleponna ngagaduhan layar 120Hz saleresna. Hardware anu cukup alus, software nu geus hubungan hate cinta nyata.

positip
  • Kaméra hébat
  • Daya batré anu saé
  • Layar 120Hz
  • Kinerja optimal
Negatives
  • Ghost touch masih tacan direngsekeun sapinuhna
  • Software tiasa buggy
  • Apdet anu lambat datang
  • Parangkat lunak kaméra tiasa ningkat pisan
  • Parangkat lunak GPU peryogi
Saran Telepon Alternatif: X3 PRO, kaméra goréng, SoC hadé
Témbongkeun Jawaban
Mostafa El Masrytaun 2 tukang
Kuring pasti nyarankeun

Abdi bogoh POCO X3 NFC .. ♥️ pisan

Témbongkeun Jawaban
Alytaun 2 tukang
Abdi nyarankeun

Hénpon anu saé pikeun hargana, upami anjeun milarian mobile anu gunana, harga anu saé ieu bakal saé

Témbongkeun Jawaban
Miguel Colmenerotaun 2 tukang
Kuring pasti nyarankeun

Kusabab kuring ngagaleuh éta, éta parantos damel saé pisan tanpa bug atanapi hal-hal anu anéh, éta mangrupikeun pameseran anu pangsaéna anu kuring parantos dilakukeun dugi ka ayeuna

positip
  • Kinerja anu saé sareng seueur deui kalayan apdet
Témbongkeun Jawaban
Olegtaun 2 tukang
Kuring pasti nyarankeun

Abdi nyarankeun ka sadayana!

Témbongkeun Jawaban
Mohammedtaun 2 tukang
Kuring pasti nyarankeun

Taya obrolan telepon éndah tur geulis pisan

Saran Telepon Alternatif: iPhone 13 pro maks
Témbongkeun Jawaban
Alitaun 2 tukang
Abdi nyarankeun

Abdi resep pisan kana telepon sareng bakal nyarankeun ka anjeun

positip
  • kinerja stabil Malah kaulinan beurat bisa diputer
Negatives
  • batréna drains pisan gancang. Aya loba er
Saran Telepon Alternatif: Saeutik X4 NFC
Témbongkeun Jawaban
Masihtaun 2 tukang
Kuring pasti nyarankeun

alat bener sampurna

Témbongkeun Jawaban
Edigsontaun 2 tukang
Abdi nyarankeun

Kami wareg jeung kinerja na

positip
  • telepon alus teuing
Témbongkeun Jawaban
anueltaun 2 tukang
Kuring pasti nyarankeun

Sae pisan kaleresan ampir sapertos anjeun ñaña

Témbongkeun Jawaban
Hlila alitaun 2 tukang
Abdi nyarankeun

Kuring ngagaleuh poco x3 sareng kuring nyobian milarian

positip
  • Rebana
Negatives
  • Appareil poto moyen
Témbongkeun Jawaban
Aliasgharfzstaun 2 tukang
Kuring pasti nyarankeun

Telepon anu saé

Témbongkeun Jawaban
ArminAEXtaun 2 tukang
Kuring pasti nyarankeun

éta telepon alus keur kuring

Témbongkeun Jawaban
Nikitataun 2 tukang
Kuring pasti nyarankeun

Sacara umum, kuring meuli telepon sataun katukang. Stabilitas tiasa, tangtosna, limping wae. Tapi kuring ngarobih firmware ka Indonesia sareng ayeuna sahenteuna dialerna saé. Lamun nyokot poto salila poé tétéla ogé. Kusabab kuring sanés fotografer sareng kuring ngalakukeun éta ngan ukur dina waktos anu pas, éta saé pisan. video nu mana ogé dina 4k. Hal utama - teu ngocok leungeun anjeun ku kituna penstabil ngartos naon jeung kumaha. Kaulinan henteu goréng. Tapi anjeun ogé kedah ngartos supados pamekar ngalakukeun optimasi.

positip
  • batre
  • kamera
  • kamera hareup
  • asup kaakal
  • Layar, dina panonpoé software naék kacaangan nu leuwih luhur
Negatives
  • Sora, spiker ceuli alias obrolan, loba lebu
  • MIUI. Alus tapi nyandak bewara
Saran Telepon Alternatif: Teu kitu. За такие деньги это хороший телефон
Témbongkeun Jawaban
بن عليtaun 2 tukang
Abdi henteu nyarankeun

Abdi teu senang jeung telepon ieu

positip
  • Teu Luhur
Negatives
  • Batré low
Saran Telepon Alternatif: 11
Témbongkeun Jawaban
Yesustaun 2 tukang
Abdi nyarankeun

Abdi henteu tiasa ngapdet

Témbongkeun Jawaban
Ahmad Sayedtaun 2 tukang
Mariksa Alternatif

Éta henteu goréng tapi janten langkung teu stabil. Aya seueur bug anu henteu disangka.

Témbongkeun Jawaban
Elizeu celestinotaun 2 tukang
Mariksa Alternatif

Poco X3 nfc janten panas pisan nalika kaulinan nabrak teuing, éta teu gaduh stabilitas salian lambat pisan sabab gaduh snapdragon 732 anu nempatkeun kuring pikeun harga anu kuring mayar.

positip
  • Batré tahan nepi ka 1 poé dina pamakéan sedeng
Negatives
  • Lampu layar sareng lemah
  • Kaméra henteu ngaréspon kana 48mp
  • Ieu freezes pisan
  • Pikeun kaulinan sarta pikareueuseun.
Saran Telepon Alternatif: Poco X3 pro
Témbongkeun Jawaban
Gogataun 2 tukang
Abdi nyarankeun

9 bulan pamakean

positip
  • Gawe offline
  • Layar ageung
Negatives
  • Phantom klik bari ngecas
Saran Telepon Alternatif: Poco x3 pro
Témbongkeun Jawaban
STRATEGOtaun 2 tukang
Abdi nyarankeun

Gemblengna Kami senang jeung telepon, tapi Xiaomi / Poco perlu ngalereskeun hantu touch ASAP.

positip
  • Kaméra anu saé (pangalusna pikeun artos)
  • Daya batré anu saé
  • Layar 120Hz
  • Kinerja anu pantes
  • HDR10
Negatives
  • Ghost touch (masalah parangkat lunak)
  • SD732G
  • Kurangna apdet software
  • Bagian tukang télépon rawan goresan
Témbongkeun Jawaban
Kenzietaun 2 tukang
Abdi nyarankeun

Janten abdi gaduh bug software anu ngajantenkeun gaya kaulinan abdi caket nalika telepon abdi panas, abdi benci naha aranjeunna maksa nutup tinimbang nurunkeun kakuatan.

positip
  • Kaméra anu saé pisan dina sagala kaayaan
  • Performance pohara alus
Negatives
  • Pisan pisan goréng ui, eta boga loba fitur tapi goréng
  • Umur batre, jadi pondok upami anjeun nganggo mode 120hz
  • Layar sensitip teuing
Saran Telepon Alternatif: Redmi Catetan 10s
Témbongkeun Jawaban
Mahdi.staun 2 tukang
Mariksa Alternatif

Hai.Kuring ngagaleuh telepon ieu kirang ti sataun sareng dina awalna éta sampurna tapi hanjakalna nembe teu jalan saé sareng abdi gaduh Framerate turun dina kaulinan sapertos Codm sareng batréna pikareueuseun Nalika diénggalan kana vérsi énggal. Mangga ngajawab masalah ieu dina mangsa Apdet salajengna. Hatur nuhun pisan

positip
  • Hai Speaker kualitas
  • deui kaméra
  • Kéngingkeun Android 11 sareng 12
Negatives
  • kinerja batré low
  • Meunangkeun panurunan framerate dina kaulinan
  • Kamera hareup
Saran Telepon Alternatif: Poco X3 NFC Tanpa Update
Témbongkeun Jawaban
Abanoub Nasrallataun 2 tukang
Mariksa Alternatif

Sataun katukang jeung alus saeutik

positip
  • Ieu mangrupikeun telepon anu saé pikeun fotografi
Negatives
  • Kinerja batré henteu saé sareng aya sababaraha kasalahan dina parangkat lunak
Saran Telepon Alternatif: لا يوجد تجربه مع هواتف شومي من قبل
Témbongkeun Jawaban
Enzotaun 2 tukang
Abdi nyarankeun

Abdi ngagaleuh 1 taun ka pengker sareng tahan

positip
  • kinerja
Negatives
  • kadang telepon bug cukup loba pikeun
Témbongkeun Jawaban
Laksamanataun 2 tukang
Abdi nyarankeun

Sakitu pisan nyeri sirah pertaining hantu touch.

positip
  • kinerja High
  • batré langgeng panjang
  • Ngecas langkung gancang
Negatives
  • Masalah hantu touch. Pls ngalereskeun eta asap
  • Teu tiasa nganggo rohangan kadua pikeun alat kuring
Saran Telepon Alternatif: Pls ngalereskeun masalah hantu touch. Éta rada ngaganggu
Témbongkeun Jawaban
GT86taun 2 tukang
Kuring pasti nyarankeun

Telepon anu saé, langkung saé tibatan telepon SaMsUnG

Témbongkeun Jawaban
Sergetaun 2 tukang
Kuring pasti nyarankeun

Satengah taun di hiber, sagalana geus alus

Témbongkeun Jawaban
Elitaun 2 tukang
Kuring pasti nyarankeun

tiis. harga / sasaran

positip
  • harga / kualitas
Negatives
  • peryogi program kaméra
Témbongkeun Jawaban
Seddik chaouchetaun 2 tukang
Kuring pasti nyarankeun

Éta saé pikeun anu nganggo pikeun nyederhanakeun hal anu kuring resep kana kaméra sareng pidéo sareng saé dina kaulinan mugia urang énggal-énggal diropéa.

positip
  • Proformence alus
Negatives
  • Batré henteu sadayana dinten
Saran Telepon Alternatif: Poco x3nfc
Témbongkeun Jawaban
Patricktaun 2 tukang
Mariksa Alternatif

Batré nyéépkeun pisan nalika ningkatkeun ka miui 12.5

positip
  • Buenos altavoces
  • Buen rendimiento en juegos
Negatives
  • Batería baja al actualizar jeung miui 12.5
  • Pantalla apenas se ve a la luz del sol
Témbongkeun Jawaban
acibiber2taun 2 tukang
Abdi nyarankeun

bata tapi telepon alus

positip
  • kinerja tinggi
Negatives
  • Batré runtah
Témbongkeun Jawaban
Juantaun 2 tukang
Kuring pasti teu nyarankeun

Compre este téléphone por spécificaciones concretamente por la radio FM y is INCREIBLE to mal que funciona, no es un problem de esta unidad who do todos los móviles Xiaomi (mi hermano y hermana tienen Xiaomi y les pasa lo mismo) sareng konstanta dina sababaraha menit. (se corta y se hace un silencio de unos segundos) teu aya nu eusina aya con esto y en futuras compras valoraré otras opciones

positip
  • 120 Hz
Negatives
  • Radio FM (por lo comentado arriba)
Saran Telepon Alternatif: Motorola
Témbongkeun Jawaban
صبري محمد حمد السيد إبراهيمtaun 2 tukang
Kuring pasti nyarankeun

الهاتف رائع في الاداء والبطارية

positip
  • رائع في كل شيئ
Negatives
  • يحتاج رام اعلى
Saran Telepon Alternatif: Poco x3 pro
Témbongkeun Jawaban
John Peter Sátaun 2 tukang
Abdi nyarankeun

Aparelho e ótimo vale a pena não quer pagar muito. Dou 4.5

positip
  • Ulah poho
Negatives
  • Demora atulizar
  • Teu acan dipasang no cartão de mémoria.
Témbongkeun Jawaban
Zaurtaun 2 tukang
Mariksa Alternatif

Kinerja goréng pisan. Parangkat lunakna rendah pisan..... Ngan nu gaduh telepon peryogi kinerja anu sae.... Ngan sok diwartosan update miui salajengna bakal mawa kinerja anu langkung saé tapi urang henteu tiasa ningali. Abdi henteu resep gaduh telepon éta

Negatives
  • Lemah mentega, kinerja goréng sareng batré panas
Témbongkeun Jawaban
Sajjadtaun 2 tukang
Kuring pasti nyarankeun

Kuring ngagaleuh 5 sasih kapengker sareng kuring resep pisan

Témbongkeun Jawaban
Ahmedtaun 2 tukang
Mariksa Alternatif

Kuring ngagaleuh telepon ieu genep bulan kapengker sareng kamérana parah teuing sareng sababaraha masalah parangkat lunak sapertos jandela ngambang éta ngaleungit tina telepon kuring anyar

positip
  • kinerja High
Negatives
  • Kaméra goréng
Saran Telepon Alternatif: Poco x3 pro atanapi alat Samsung
Témbongkeun Jawaban
muka More

Xiaomi POCO X3 NFC Video Harita

Tinjauan dina Youtube

Xiaomi POCO X3 NFC

×
tambahkeun komentar Xiaomi POCO X3 NFC
Iraha anjeun ngagaleuh?
layar
Kumaha anjeun ningali layar dina cahya panonpoé?
layar jurig, Burn-In jsb Dupi anjeun encountered kaayaan?
hardware
Kumaha kinerja dina pamakéan sapopoé?
Kumaha kinerja dina kaulinan grafik tinggi?
Kumaha spiker?
Kumaha héndsét telepon?
Kumaha kinerja batré?
kamera
Kumaha kualitas nembak siang?
Kumaha kualitas nembak sore?
Kumaha kualitas poto selfie?
Konéktipitas
Kumaha liputanna?
Kumaha kualitas GPS?
nu lain
Sakumaha sering anjeun kéngingkeun apdet?
Nami anjeun
Ngaran anjeun teu tiasa kirang ti 3 karakter. Judul anjeun teu tiasa kirang ti 5 karakter.
komentar
Pesen anjeun teu tiasa kirang ti 15 karakter.
Saran Telepon Alternatif (Pilihan)
positip (Pilihan)
Negatives (Pilihan)
Mangga eusian widang kosong.
Photos

Xiaomi POCO X3 NFC

×