Xiaomi Redmi 9A Olahraga

Xiaomi Redmi 9A Olahraga

Redmi 9A Sport mangrupikeun telepon anu sami sareng Redmi 9A.

~ $85 - ₹6545
Xiaomi Redmi 9A Olahraga
  • Xiaomi Redmi 9A Olahraga
  • Xiaomi Redmi 9A Olahraga
  • Xiaomi Redmi 9A Olahraga

Spesifikasi konci Xiaomi Redmi 9A Sport

  • layar:

    6.53″, 720 x 1600 piksel, IPS LCD, 60 Hz

  • chipset:

    MediaTek MT6762G Hélio G25 (12 nm)

  • dimensi:

    164.9 77.1 9 mm (6.49 3.04 0.35 dina)

  • Jenis Kartu SIM:

    Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by)

  • RAM sareng Panyimpen:

    2/3 GB RAM, 32 GB 2 GB RAM

  • batre:

    5000 mAh, Li-Po

  • Kaméra Utama:

    13MP, f/2.2, 1080p

  • Vérsi Android:

    Android 10, MIUI 12

3.9
kaluar ti 5
Harita 15
  • Kapasitas batré tinggi headphone jack Pilihan warna sababaraha aréa Kartu SD sadia
  • IPS Témbongkeun Rékam Pidéo 1080p Layar HD+ Vérsi software heubeul

Xiaomi Redmi 9A Olahraga spésifikasi lengkep

Spesifikasina Umum
nyorosodkeun
merek redmi
Ngumumkeun
Ngaran kode dandelion
Number model
Tanggal paleupasan 2021, Séptémber 28
Harga kaluar ?? 7,299

mamerkeun

ngetik LCD IPS
Rasio Aspék sareng PPI 20: rasio 9 - 269 dénsitas ppi
ukuran 6.53 inci, 102.9 cm2 (~ 81.0% rasio layar-ka-awak)
Anyarkeun Rate 60 Hz
resolusi 720 x 1600 piksel
Kacaangan puncak (nit)
panyalindungan
Fitur

awak

warna
Karbon Hideung
Karang héjo
Bulao Metalik
dimensi 164.9 77.1 9 mm (6.49 3.04 0.35 dina)
beurat 194 gr (6.84 oz)
material
sertipikasi
Tahan cai
Sénsor Gancangan, deukeutna
3.5mm Jack nuhun
NFC teu
Infrabeureum
Tipe USB microUSB 2.0, USB On-The-Go
cooling System
HDMI
Loudspeaker (dB)

Network

Frékuénsi

teknologi GSM / HSPA / LTE
Pita 2G GSM - 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2
Pita 3G HSDPA - 850 / 900 / 2100
Pita 4G 1, 3, 5, 8, 40, 41
Pita 5G
TD-SCDMA
napigasi Leres, nganggo A-GPS, GLONASS, BDS
Speed ​​Jaringan HSPA 42.2 / 5.76 Mbps, LTE-A
batur
Type Card SIM Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by)
Jumlah Area SIM 2 SIM
Wifi Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Wi-Fi Direct, hotspot
Bluetooth 5.0, A2DP, LE
VoLTE
Radio FM nuhun
NILAI SARWates FCC nyaéta 1.6 W/kg diukur dina volume 1 gram jaringan.
Badan SAR (AB)
Kepala SAR (AB)
Badan SAR (ABD)
Kepala SAR (ABD)
 
Performance

panggung

Chipset MediaTek MT6762G Hélio G25 (12 nm)
CPU Octa-inti (4x2.0 GHz Cortex-A53 & 4x1.5 GHz Cortex-A53)
bit
cores
prosés Téhnologi
GPU PowerVR GE8320
GPU Cores
Frékuénsi GPU
Vérsi Android Android 10, MIUI 12
Play Store

ingetan

Kamampuh RAM 32GB 3GB RAM
RAM Tipe
panyimpenan 32GB 2GB RAM
Slot Card SD microSDXC (slot khusus)

Skor kinerja

Skor Antutu

AnTuTu

batre

kapasitas 5000 mah
ngetik Li-Po
Téknologi Ngecas Gancang
Laju Ngecas 10W
Waktu Puteran Pidéo
ngecas gancang
ngecas nirkabel
Ngecas Ngabalikeun

kamera

kaméra utama Fitur di handap ieu tiasa beda-beda sareng apdet parangkat lunak.
Resolusi Gambar megapixels 13
Resolusi Video sareng FPS 1080p @ 30 / 60fps
Stabilisasi Optik (OIS) teu
Stabilisasi éléktronik (EIS)
Pidéo Gerak lalaunan
Fitur LED flash, HDR

Skor DxOMark

Skor Seluler (tukangeun)
mobile
Photo
video
Skor Selfie
Selfie
Photo
video

SELFIE KAMERA

Kaméra munggaran
resolusi 5 MP
sensor
aperture f / 2.2
Ukuran piksel
Ukuran sénsor
lensa
tambahan
Resolusi Video sareng FPS 1080p @ 30fps
Fitur setelan HDR

Xiaomi Redmi 9A Olahraga FAQ

Sabaraha lami batréna Xiaomi Redmi 9A Sport tahan?

Batré Xiaomi Redmi 9A Sport ngagaduhan kapasitas 5000 mAh.

Naha Xiaomi Redmi 9A Sport ngagaduhan NFC?

Henteu, Xiaomi Redmi 9A Sport teu gaduh NFC

Naon laju refresh Xiaomi Redmi 9A Sport?

Xiaomi Redmi 9A Sport ngagaduhan laju refresh 60 Hz.

Naon versi Android tina Xiaomi Redmi 9A Sport?

Versi Xiaomi Redmi 9A Sport Android nyaéta Android 10, MIUI 12.

Naon resolusi tampilan Xiaomi Redmi 9A Sport?

Resolusi tampilan Xiaomi Redmi 9A Sport nyaéta 720 x 1600 piksel.

Naha Xiaomi Redmi 9A Sport gaduh ngecas nirkabel?

Henteu, Xiaomi Redmi 9A Sport teu gaduh ngecas nirkabel.

Naha Xiaomi Redmi 9A Sport tahan cai sareng lebu?

Henteu, Xiaomi Redmi 9A Sport henteu gaduh cai sareng tahan debu.

Naha Xiaomi Redmi 9A Sport nganggo jack headphone 3.5mm?

Leres, Xiaomi Redmi 9A Sport gaduh jack headphone 3.5mm.

Naon megapiksel kaméra Xiaomi Redmi 9A Sport?

Xiaomi Redmi 9A Sport ngagaduhan kaméra 13MP.

Sabaraha harga Xiaomi Redmi 9A Sport?

Harga Xiaomi Redmi 9A Sport nyaéta $85.

Versi MIUI mana anu bakal janten update terakhir Xiaomi Redmi 9A Sport?

MIUI 13 bakal janten versi MIUI terakhir tina Xiaomi Redmi 9A Sport.

Versi Android mana anu bakal janten update terakhir Xiaomi Redmi 9A Sport?

Android 11 bakal janten versi Android terakhir tina Xiaomi Redmi 9A Sport.

Sabaraha apdet anu bakal kéngingkeun Xiaomi Redmi 9A Sport?

Xiaomi Redmi 9A Sport bakal nampi 2 MIUI sareng 3 taun apdet kaamanan Android dugi ka MIUI 14.

Sabaraha taun Xiaomi Redmi 9A Sport bakal kéngingkeun apdet?

Xiaomi Redmi 9A Sport bakal kéngingkeun apdet kaamanan 3 taun ti saprak 2022.

Sakumaha sering Xiaomi Redmi 9A Sport kéngingkeun apdet?

Xiaomi Redmi 9A Sport meunang apdet unggal 3 bulan.

Xiaomi Redmi 9A Sport out of box sareng versi Android anu mana?

Xiaomi Redmi 9A Sport out of box sareng MIUI 12 dumasar kana Android 10.

Iraha Xiaomi Redmi 9A Sport kéngingkeun update MIUI 13?

Xiaomi Redmi 9A Sport bakal kéngingkeun update MIUI 13 dina Q3 2022.

Iraha Xiaomi Redmi 9A Sport kéngingkeun apdet Android 12?

Xiaomi Redmi 9A Sport moal kéngingkeun apdet Android 12.

Iraha Xiaomi Redmi 9A Sport kéngingkeun apdet Android 13?

Henteu, Xiaomi Redmi 9A Sport moal kéngingkeun apdet Android 13.

Iraha pangrojong update Xiaomi Redmi 9A Sport bakal réngsé?

Pangrojong update Xiaomi Redmi 9A Sport bakal réngsé dina 2023.

Xiaomi Redmi 9A Olahraga Harita jeung Pamadegan pamaké

Abdi Boga

Upami anjeun nganggo telepon ieu atanapi gaduh pangalaman sareng telepon ieu, pilih pilihan ieu.

nulis Review
Kuring teu boga

Pilih pilihan ieu upami anjeun teu acan nganggo telepon ieu sareng hoyong nyerat koméntar.

komentar

Nyaéta 15 komentar ngeunaan produk ieu.

Ahmedbulan 6 ago
Abdi nyarankeun

Abdi bungah kuring meuli eta

Témbongkeun Jawaban
Rohan Yadav1 year ago
Kuring pasti nyarankeun

Ieu telepon pisan ok tapi floating windows teu sadia.

Témbongkeun Jawaban
Ashish1 year ago
Abdi henteu nyarankeun

Kuring nganggo ieu salami tujuh bulan tapi kuring resep pikeun ngagentos sora kaulinan sareng turbo kaulinan tapi fitur ieu henteu tiasa dianggo telepon ieu

Témbongkeun Jawaban
Andrea1 year ago
Abdi nyarankeun

Abdi gaduh Redmi 9a 9 sasih kapengker, sajauh ieu tim anu saé pisan, anu goréng nyaéta yén éta moal nampi android 12 kumaha hanjelu

positip
  • Hiji tim nyaman
  • resolusi alus
  • fluidity alus
  • Desain anu alus
  • Alus maén
Negatives
  • Saeutik pisan Ram
  • Teu gaduh pamaca sidik
  • Teu boga jandela ngambang
  • Teu boga sudut lega
  • Éta gaduh spiker wungkul
Saran Telepon Alternatif: redmi 10c
Témbongkeun Jawaban
Luis1 year ago
Abdi nyarankeun

Abdi ngantosan update miui 13 OTA pikeun redmi 9A tapi teu aya anu sumping

Témbongkeun Jawaban
Tampilkeun sadaya pendapat pikeun Xiaomi Redmi 9A Sport 15

Xiaomi Redmi 9A Olahraga Harita Video

Tinjauan dina Youtube

Xiaomi Redmi 9A Olahraga

×
tambahkeun komentar Xiaomi Redmi 9A Olahraga
Iraha anjeun ngagaleuh?
layar
Kumaha anjeun ningali layar dina cahya panonpoé?
layar jurig, Burn-In jsb Dupi anjeun encountered kaayaan?
hardware
Kumaha kinerja dina pamakéan sapopoé?
Kumaha kinerja dina kaulinan grafik tinggi?
Kumaha spiker?
Kumaha héndsét telepon?
Kumaha kinerja batré?
kamera
Kumaha kualitas nembak siang?
Kumaha kualitas nembak sore?
Kumaha kualitas poto selfie?
Konéktipitas
Kumaha liputanna?
Kumaha kualitas GPS?
nu lain
Sakumaha sering anjeun kéngingkeun apdet?
Nami anjeun
Ngaran anjeun teu tiasa kirang ti 3 karakter. Judul anjeun teu tiasa kirang ti 5 karakter.
komentar
Pesen anjeun teu tiasa kirang ti 15 karakter.
Saran Telepon Alternatif (Pilihan)
positip (Pilihan)
Negatives (Pilihan)
Mangga eusian widang kosong.
Photos

Xiaomi Redmi 9A Olahraga

×