Xiaomi Redmi K40 Pro

Xiaomi Redmi K40 Pro

Spésifikasi Redmi K40 Pro nawiskeun tampilan AMOLED E4 120Hz kalayan prosésor unggulan.

~ $410 - ₹31570
Xiaomi Redmi K40 Pro
  • Xiaomi Redmi K40 Pro
  • Xiaomi Redmi K40 Pro
  • Xiaomi Redmi K40 Pro

Spesifikasi konci Xiaomi Redmi K40 Pro

  • layar:

    6.67″, 1080 x 2400 piksel, Super AMOLED, 120 Hz

  • chipset:

    Qualcomm SM8350 Snapdragon 888 5G (5nm)

  • dimensi:

    163.7 76.4 7.8 mm (6.44 3.01 0.31 dina)

  • Jenis Kartu SIM:

    Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by)

  • RAM sareng Panyimpen:

    4/8 GB RAM, 128 GB 6 GB RAM

  • batre:

    4520 mAh, Li-Po

  • Kaméra Utama:

    64MP, f/1.9, 4320p

  • Vérsi Android:

    Android 11, MIUI 12

4.0
kaluar ti 5
Harita 1
  • laju Anyarkeun High ngecas gancang Kapasitas batré tinggi Pilihan warna sababaraha
  • Taya slot SD Card Henteu aya headphone jack Vérsi software heubeul Henteu aya OIS

Xiaomi Redmi K40 Pro Ulasan sareng Pamadegan Pamaké

Abdi Boga

Upami anjeun nganggo telepon ieu atanapi gaduh pangalaman sareng telepon ieu, pilih pilihan ieu.

nulis Review
Kuring teu boga

Pilih pilihan ieu upami anjeun teu acan nganggo telepon ieu sareng hoyong nyerat koméntar.

komentar

Nyaéta 1 komentar ngeunaan produk ieu.

Atanda1 year ago
Abdi nyarankeun

Telepon anu saé pisan Polyvalent sareng snapdragon 888

positip
  • Kinerja anu luhur pisan
Negatives
  • batre
Saran Telepon Alternatif: Redmi K50 Pro
Témbongkeun Jawaban

Ulasan Video Xiaomi Redmi K40 Pro

Tinjauan dina Youtube

Xiaomi Redmi K40 Pro

×
tambahkeun komentar Xiaomi Redmi K40 Pro
Iraha anjeun ngagaleuh?
layar
Kumaha anjeun ningali layar dina cahya panonpoé?
layar jurig, Burn-In jsb Dupi anjeun encountered kaayaan?
hardware
Kumaha kinerja dina pamakéan sapopoé?
Kumaha kinerja dina kaulinan grafik tinggi?
Kumaha spiker?
Kumaha héndsét telepon?
Kumaha kinerja batré?
kamera
Kumaha kualitas nembak siang?
Kumaha kualitas nembak sore?
Kumaha kualitas poto selfie?
Konéktipitas
Kumaha liputanna?
Kumaha kualitas GPS?
nu lain
Sakumaha sering anjeun kéngingkeun apdet?
Nami anjeun
Ngaran anjeun teu tiasa kirang ti 3 karakter. Judul anjeun teu tiasa kirang ti 5 karakter.
komentar
Pesen anjeun teu tiasa kirang ti 15 karakter.
Saran Telepon Alternatif (Pilihan)
positip (Pilihan)
Negatives (Pilihan)
Mangga eusian widang kosong.
Photos

Xiaomi Redmi K40 Pro

×