Xiaomi Redmi Catetan 7S

Xiaomi Redmi Catetan 7S

Xiaomi Redmi Note 7S gaduh warna khusus pikeun India.

~ $80 - ₹6160
Xiaomi Redmi Catetan 7S
  • Xiaomi Redmi Catetan 7S
  • Xiaomi Redmi Catetan 7S
  • Xiaomi Redmi Catetan 7S

Spesifikasi konci Xiaomi Redmi Note 7S

  • layar:

    6.3″, 1080 x 2340 piksel, IPS LCD, 60 Hz

  • chipset:

    Qualcomm SDM660 Snapdragon 660 (14 nm)

  • dimensi:

    159.2 x 75.2 x 8.1 mm (6.27 x 2.96 x 0.32 di)

  • Skor Antutu:

    144k v7

  • RAM sareng Panyimpen:

    4GB RAM, 32GB / 64GB

  • batre:

    4000 mAh, Li-Po

  • Kaméra Utama:

    48MP, f/1.79, 1080p

  • Vérsi Android:

    Android 10, MIUI 12.5

3.5
kaluar ti 5
Harita 2
  • Tahan cai ngecas gancang Kapasitas batré tinggi headphone jack
  • IPS Témbongkeun Taya deui jualan Rékam Pidéo 1080p Vérsi software heubeul

Xiaomi Redmi Catetan 7S spésifikasi lengkep

Spesifikasina Umum
nyorosodkeun
merek redmi
Ngumumkeun
Ngaran kode lavender
Number model M1901F7I
Tanggal paleupasan 2019, Méi
Harga kaluar Ngeunaan 140 EUR

mamerkeun

ngetik LCD IPS
Rasio Aspék sareng PPI 19.5: rasio 9 - 409 dénsitas ppi
ukuran 6.3 inci, 97.4 cm2 (~ 81.4% rasio layar-ka-awak)
Anyarkeun Rate 60 Hz
resolusi 1080 x 2340 piksel
Kacaangan puncak (nit)
panyalindungan Corning gorila Kaca 5
Fitur

awak

warna
Onyx Hideung
inten biru Blue
Beureum Beureum
dimensi 159.2 x 75.2 x 8.1 mm (6.27 x 2.96 x 0.32 di)
beurat 186 gr (6.56 oz)
material Kaca, Plastik
sertipikasi
Tahan cai nuhun
Sénsor Sidik ramo (dipasang di tukang), akselerometer, gyro, jarak, kompas
3.5mm Jack nuhun
NFC teu
Infrabeureum nuhun
Tipe USB 2.0, Tipe-C 1.0 konektor malik
cooling System
HDMI
Loudspeaker (dB)

Network

Frékuénsi

teknologi GSM / HSPA / LTE
Pita 2G GSM - 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2
Pita 3G HSDPA - 850 / 900 / 1900 / 2100
Pita 4G Pita LTE - 1(2100), 3(1800), 5(850), 8(900), 40(2300), 41(2500)
Pita 5G
TD-SCDMA
napigasi Leres, nganggo A-GPS, GLONASS, BDS
Speed ​​Jaringan HSPA 42.2 / 5.76 Mbps, LTE-A (2CA) Cat12 600/150 Mbps
batur
Type Card SIM Hibrid Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by)
Jumlah Area SIM 2
Wifi Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac, dual-band, Wi-Fi Direct, hotspot
Bluetooth 5.0, A2DP, LE
VoLTE nuhun
Radio FM nuhun
NILAI SARWates FCC nyaéta 1.6 W/kg diukur dina volume 1 gram jaringan.
Badan SAR (AB)
Kepala SAR (AB)
Badan SAR (ABD)
Kepala SAR (ABD)
  M1901F7I - SAR India: sirah - 0.967 W/kg - Awak: 0.838 W/kg
Performance

panggung

Chipset Qualcomm SDM660 Snapdragon 660 (14 nm)
CPU Octa-inti (4x2.2 GHz Kryo 260 & 4x1.8 GHz Kryo 260)
bit 64Bit
cores 8 Core
prosés Téhnologi 14 nm
GPU Adreno 512
GPU Cores
Frékuénsi GPU
Vérsi Android Android 10, MIUI 12.5
Play Store

ingetan

Kamampuh RAM 3GB / 4GB
RAM Tipe LPDDR4X
panyimpenan 32GB / 64GB
Slot Card SD microSD, nepi ka 256 GB (ngagunakeun slot SIM dibagikeun)

Skor kinerja

Skor Antutu

144k
Antutu V7

batre

kapasitas 4000mAh
ngetik Li-Po
Téknologi Ngecas Gancang Qualcomm Gancang Cas 4.0
Laju Ngecas 18W
Waktu Puteran Pidéo
ngecas gancang
ngecas nirkabel
Ngecas Ngabalikeun

kamera

kaméra utama Fitur di handap ieu tiasa beda-beda sareng apdet parangkat lunak.
Kaméra munggaran
resolusi
sensor Samsung S5KGM1
aperture f / 1.79
Ukuran piksel
Ukuran sénsor
Optical Zoom
lensa
tambahan
Resolusi Gambar 8000 x 6000 piksel, 48 MP
Resolusi Video sareng FPS 1080@3060120,
Stabilisasi Optik (OIS) teu
Stabilisasi éléktronik (EIS) nuhun
Pidéo Gerak lalaunan
Fitur Dual-LED flash, HDR, panorama

Skor DxOMark

Skor Seluler (tukangeun)
mobile
Photo
video
Skor Selfie
Selfie
Photo
video

SELFIE KAMERA

Kaméra munggaran
resolusi 13 MP
sensor OmniVision OV13855
aperture f / 2.0
Ukuran piksel
Ukuran sénsor
lensa
tambahan
Resolusi Video sareng FPS 1080p @ 30fps
Fitur setelan HDR

Xiaomi Redmi Catetan 7S FAQ

Sabaraha lami batréna Xiaomi Redmi Note 7S tahan?

Batré Xiaomi Redmi Note 7S gaduh kapasitas 4000 mAh.

Naha Xiaomi Redmi Note 7S gaduh NFC?

Henteu, Xiaomi Redmi Note 7S teu gaduh NFC

Naon laju refresh Xiaomi Redmi Note 7S?

Xiaomi Redmi Note 7S ngagaduhan laju refresh 60 Hz.

Naon versi Android tina Xiaomi Redmi Note 7S?

Versi Android Xiaomi Redmi Note 7S nyaéta Android 10, MIUI 12.5.

Naon resolusi tampilan Xiaomi Redmi Note 7S?

Resolusi tampilan Xiaomi Redmi Note 7S nyaéta 1080 x 2340 piksel.

Naha Xiaomi Redmi Note 7S gaduh ngecas nirkabel?

Henteu, Xiaomi Redmi Note 7S henteu gaduh ngecas nirkabel.

Naha Xiaomi Redmi Note 7S tahan cai sareng lebu?

Leres, Xiaomi Redmi Note 7S gaduh tahan cai sareng lebu.

Naha Xiaomi Redmi Note 7S nganggo jack headphone 3.5mm?

Leres, Xiaomi Redmi Note 7S gaduh jack headphone 3.5mm.

Naon megapiksel kaméra Xiaomi Redmi Note 7S?

Xiaomi Redmi Note 7S gaduh kaméra 48MP.

Naon sensor kaméra Xiaomi Redmi Note 7S?

Xiaomi Redmi Note 7S gaduh sénsor kaméra Samsung S5KGM1.

Sabaraha harga Xiaomi Redmi Note 7S?

Harga Xiaomi Redmi Note 7S nyaéta $80.

Xiaomi Redmi Note 7S Ulasan sareng Pamadegan Pamaké

Abdi Boga

Upami anjeun nganggo telepon ieu atanapi gaduh pangalaman sareng telepon ieu, pilih pilihan ieu.

nulis Review
Kuring teu boga

Pilih pilihan ieu upami anjeun teu acan nganggo telepon ieu sareng hoyong nyerat koméntar.

komentar

Nyaéta 2 komentar ngeunaan produk ieu.

Mayank Singhbulan 4 ago
Mariksa Alternatif

Kuring ngagaleuh telepon ieu 1 taun ka tukang direnovasi sareng éta turunan pisan kuring nyarankeun aranjeunna pilihan anu langkung saé dina harga ieu sareng henteu dianggap pikeun kaulinan éta panas pisan.

positip
  • Kualitas pidéo saé
  • Kaca deui katingalina premium
Negatives
  • Teu alus keur kaulinan
  • Panas bari maén
  • Batré henteu saé
Saran Telepon Alternatif: Kuring bakal nyarankeun
Témbongkeun Jawaban
Anand Vaghelabulan 9 ago
Abdi nyarankeun

Telepon ieu pisan nganggo pinuh tapi ayeuna parantos lami

positip
  • kaméra, id kinerja telepon alus
Saran Telepon Alternatif: 8200099490
Témbongkeun Jawaban
Tampilkeun sadaya pendapat pikeun Xiaomi Redmi Note 7S 2

Ulasan Video Xiaomi Redmi Note 7S

Tinjauan dina Youtube

Xiaomi Redmi Catetan 7S

×
tambahkeun komentar Xiaomi Redmi Catetan 7S
Iraha anjeun ngagaleuh?
layar
Kumaha anjeun ningali layar dina cahya panonpoé?
layar jurig, Burn-In jsb Dupi anjeun encountered kaayaan?
hardware
Kumaha kinerja dina pamakéan sapopoé?
Kumaha kinerja dina kaulinan grafik tinggi?
Kumaha spiker?
Kumaha héndsét telepon?
Kumaha kinerja batré?
kamera
Kumaha kualitas nembak siang?
Kumaha kualitas nembak sore?
Kumaha kualitas poto selfie?
Konéktipitas
Kumaha liputanna?
Kumaha kualitas GPS?
nu lain
Sakumaha sering anjeun kéngingkeun apdet?
Nami anjeun
Ngaran anjeun teu tiasa kirang ti 3 karakter. Judul anjeun teu tiasa kirang ti 5 karakter.
komentar
Pesen anjeun teu tiasa kirang ti 15 karakter.
Saran Telepon Alternatif (Pilihan)
positip (Pilihan)
Negatives (Pilihan)
Mangga eusian widang kosong.
Photos

Xiaomi Redmi Catetan 7S

×