Redman 8 Xiaomi Catetan Pro

Redman 8 Xiaomi Catetan Pro

Spésifikasi Redmi Note 8 Pro saé pikeun 2019.

~ $220 - ₹16940
Redman 8 Xiaomi Catetan Pro
  • Redman 8 Xiaomi Catetan Pro
  • Redman 8 Xiaomi Catetan Pro
  • Redman 8 Xiaomi Catetan Pro

Spesifikasi konci Xiaomi Redmi Note 8 Pro

  • layar:

    6.53″, 1080 x 2340 piksel, IPS LCD, 60 Hz

  • chipset:

    Mediatek Hélio G90T

  • dimensi:

    161.3 76.4 8.8 mm (6.35 3.01 0.35 dina)

  • Skor Antutu:

    282k v8

  • RAM sareng Panyimpen:

    6/8GB RAM, 6GB RAM

  • batre:

    4500 mAh, Li-Po

  • Kaméra Utama:

    64MP, f/1.8, 2160p

  • Vérsi Android:

    Android 11, MIUI 12.5

4.0
kaluar ti 5
Harita 119
  • ngecas gancang Kapasitas RAM anu luhur Kapasitas batré tinggi headphone jack
  • IPS Témbongkeun Rékam Pidéo 1080p Vérsi software heubeul Taya Rojongan 5G

Xiaomi Redmi Note 8 Pro Ulasan sareng Pamadegan Pamaké

Abdi Boga

Upami anjeun nganggo telepon ieu atanapi gaduh pangalaman sareng telepon ieu, pilih pilihan ieu.

nulis Review
Kuring teu boga

Pilih pilihan ieu upami anjeun teu acan nganggo telepon ieu sareng hoyong nyerat koméntar.

komentar

Nyaéta 119 komentar ngeunaan produk ieu.

Hamid karamibulan 5 ago
Kuring pasti nyarankeun

Éta ponsel anu saé pisan

positip
  • kinerja High
Témbongkeun Jawaban
Myflonbulan 6 ago
Kuring pasti nyarankeun

Meuli 3 taun ka tukang

positip
  • Kinerja luhur dugi ka ayeuna
  • Pikeun kahirupan sapopoe téh alus
  • Dina kaulinan ogé nembongkeun ogé
Negatives
  • Teu perhatikeun
  • .
Saran Telepon Alternatif: Neto
Témbongkeun Jawaban
Alexbulan 8 ago
Abdi nyarankeun

Pangalusna pikeun pagelaran kaulinan sedeng

Témbongkeun Jawaban
Alibulan 8 ago
Kuring pasti teu nyarankeun

Dimana pembaruan pikeun telepon Redmi Note 8 Pro?

Stepanbulan 9 ago
Mariksa Alternatif

Teu cocog. Kuring boga android 10 sarta Miu 12.0.8.

Témbongkeun Jawaban
Tombulan 9 ago
Abdi nyarankeun

Hapunten éta henteu kéngingkeun apdet

positip
  • kinerja nyukupan
Negatives
  • Henteu kénging apdet
Saran Telepon Alternatif: Kuring nyarankeun Anjeun meuli alat anyar jeung up-to-date
Témbongkeun Jawaban
Sithubulan 9 ago
Abdi nyarankeun

Abdi peryogi visi Android 13 sareng 14, miui 13,14 visi global

positip
  • Maén kaulinan dina refresh nice
Negatives
  • Panas pisan sareng henteu lami
Saran Telepon Alternatif: Redmi Catetan 8 pro
Témbongkeun Jawaban
Safnur Hossainbulan 10 ago
Mariksa Alternatif

Man pls leupaskeun apdet anyar pikeun catetan 8 pro.

positip
  • alus
Negatives
  • update low
Saran Telepon Alternatif: Catetan 10
Témbongkeun Jawaban
Jakobobulan 10 ago
Abdi nyarankeun

alus pikeun hargana deui dina sadinten

Témbongkeun Jawaban
saadbulan 10 ago
Abdi nyarankeun

Kuring ngagaleuh ieu mar 2020, sanés sapertos telepon CTOGAURY anu sami.

positip
  • Taya masalah gantung
Negatives
  • Volume speaker low pisan
Saran Telepon Alternatif: Ayeuna waktos ieu redmi 12 pro max sae pisan..
Témbongkeun Jawaban
Alrabeaibulan 10 ago
Kuring pasti nyarankeun

Abdi bagja pisan????

Témbongkeun Jawaban
Raihan Gazi1 year ago
Mariksa Alternatif

Taya sistem diropéa sadia Plz ngajawab kuring

positip
  • kaméra alus
  • Alus alus
Negatives
  • Teu aya apdet
  • Batré kirang ti hiji dinten
Saran Telepon Alternatif: Redmi catetan 8 pro
Témbongkeun Jawaban
Reda1 year ago
Kuring pasti teu nyarankeun

Abdi gaduh catetan 8 pro sense 01/06/2021 abdi teu gaduh apdet anu datang pikeun ngamutahirkeun telepon kuring naon anu kudu dilakukeun pikeun ngalereskeun masalah ieu punten

Saran Telepon Alternatif: Nyaho
Témbongkeun Jawaban
Sandip1 year ago
Mariksa Alternatif

Naha Redmi Note 8 Pro ngadukung 5G atanapi henteu?

Saran Telepon Alternatif: Mangga ngapdet miui 13 sareng ngadukung 5g
Kamil Syekh1 year ago
Abdi nyarankeun

Punten leupaskeun miui 13 kanggo urang pangguna Redmi note 8 pro, sabab kuring henteu tiasa mésér smartphone énggal kusabab kuring murid sareng henteu hoyong masihan tegangan ka kolot kuring punten bantosan redmi note 8 pro leres-leres peryogi pembaruan.

Témbongkeun Jawaban
abdo1 year ago
Abdi henteu nyarankeun

noo komentar .e3ew

Témbongkeun Jawaban
Alfa Bravo1 year ago
Kuring pasti nyarankeun

Abdi ngantosan sahenteuna update MIUI-13

positip
  • Telepon kinerja luhur dina harga rentang pertengahan
Negatives
  • Hasil kaméra ngan luhur rata
Témbongkeun Jawaban
Jose Luis Medina Villarreal1 year ago
Mariksa Alternatif

Kuring parantos gaduh telepon salami 2 taun sareng éta masih tiasa dianggo pikeun kuring, sanaos kuring bakal resep neraskeun nampi apdet kaamanan sabab saprak April 2022 éta henteu acan nampi.

Saran Telepon Alternatif: Redmi catetan 11 pro 5g
Témbongkeun Jawaban
Okba1 year ago
Abdi nyarankeun

Abdi bagja ngagaleuhna

Témbongkeun Jawaban
Sergei1 year ago
Abdi nyarankeun

Teu aya apdet

Témbongkeun Jawaban
batre1 year ago
Kuring pasti nyarankeun

Ngagunakeun telepon ieu ti peluncuran, rojongan software geus réngsé jadi dipasang pangalaman piksel telepon lumayan loba lemes bakal neruskeun pikeun 1-2 taun pikeun supir sapopoé kuring. Ngan downside kuring ngarasa WiFi dipaké dina alat ieu teu cukup kuat pikeun ngagunakeun di tungtung séjén imah na enya telepon ieu ogé leungit dina 5G tapi teu bisa ngawadul sabab speed hébat dina 4G pernah ngarasa peryogi deui.✌️

positip
  • Batré anu saé parantos ningali telepon pareum
Negatives
  • 60fps kaméra hareup
Témbongkeun Jawaban
Mgodahald1 year ago
Kuring pasti teu nyarankeun

Kami hoyong update 14 pikeun telepon ieu, Xiaomi Note 8 Pro, naha anjeun henteu nampi apdet

Negatives
  • hartina kinerja alus
Saran Telepon Alternatif: Xiaomi Catetan 13 Pro
Témbongkeun Jawaban
محمد الاسطورة1 year ago
Mariksa Alternatif

Kinerja anu saé, tapi teu aya pembaruan énggal anu dugi ka ayeuna, sareng kuring ngarepkeun Xiaomi bakal ngadamel pembaruan énggal sareng fitur anu ajaib sareng éndah.

Saran Telepon Alternatif: Abdi henteu terang
Témbongkeun Jawaban
Nicholas1 year ago
Abdi nyarankeun

Sababaraha incompatibilities aneh jeung donor kaméra ti sejen 8 pro teu jalan kasalahan.

positip
  • Sakumpulan aplikasi anu ngajalankeun henteu ngalambatkeun.
  • Langsung asup kana rohangan kadua sapertos mi6
  • Anjeun tiasa ningalikeun tilu aplikasi dina waktos anu sami
Saran Telepon Alternatif: Xiaomi mi6 6/128
Témbongkeun Jawaban
محمد منصور عبدالله1 year ago
Abdi nyarankeun

Kuring ngagaleuh Redmi 8 Catetan Pro langkung ti tilu taun ka pengker sareng éta dina kaayaan anu saé sareng tiasa dianggo, tapi kuring henteu tiasa ngaunduh apdet otomatis kusabab teu aya. Hiji masalah kuring teu bisa ngajawab

positip
  • Unggal koki téh Heboh
Negatives
  • Pembaruan henteu diunduh sacara otomatis ayeuna
meysam.salim1 year ago
Abdi henteu nyarankeun

Kuring nelepon rojongan sababaraha kali sarta ngajelaskeun masalah, tapi maranéhna teu paduli sarta ngan masihan jawaban pikeun ngajawab tanggung jawab jeung masalah teu direngsekeun.

positip
  • Ékonomi wungkul
Negatives
  • Pangrojong goréng, tim henteu profésional, kurangna masalah pelacak
Saran Telepon Alternatif: Catetan 11 Pro
Témbongkeun Jawaban
Mimiti1 year ago
Kuring pasti nyarankeun

Sadayana Eladir mangrupikeun telepon super

Témbongkeun Jawaban
Olgerd1 year ago
Kuring pasti nyarankeun

Kuring ngagaleuh pikeun 1,5 taun ka pengker sareng kuring bagja!

Témbongkeun Jawaban
AbdulAziz Badas1 year ago
Mariksa Alternatif

Apdet sistem lambat pisan

positip
  • kinerja High
Negatives
  • apdet sistem nyangsang
Témbongkeun Jawaban
Carlos Daniel1 year ago
Kuring pasti nyarankeun

Kuring boga eta pikeun leuwih ti sataun hijina masalah kuring kungsi kurangna apdet sabab milik nyangkut dina miuai 12.0.8

positip
  • kinerja High
Negatives
  • Panas saeutik luhur rata
Saran Telepon Alternatif: Kuring henteu weruh kumaha carana ngajawab
Témbongkeun Jawaban
Maria1 year ago
Abdi nyarankeun

Sagalana cocog kuring

Témbongkeun Jawaban
Maharob hossen1 year ago
Kuring pasti nyarankeun

Naha Redmi note 8 pro bakal nampi pembaruan miui 13

Mohammed1 year ago
Kuring pasti teu nyarankeun

Kuring ngagaleuh telepon sataun katukang sareng teu aya apdet na

positip
  • akurasi tinggi
Negatives
  • Motong Telepon
Saran Telepon Alternatif: xiaomi 11i
Témbongkeun Jawaban
892242432581 year ago
Kuring pasti nyarankeun

Halo telepon pangalusna xiaomi redmi note 8 pro kumaha carana ningkatkeun ka miui13

positip
  • 4500
Negatives
  • 4500
Saran Telepon Alternatif: Xiaomi 11t Pro
Sushmita Kapoor1 year ago
Mariksa Alternatif

Kuring nganggo Xiaomi Redmi Note 8 pro tilu taun ka pengker, saatos sataun réngsé batré kuring ngamimitian. Malah teu make

Témbongkeun Jawaban
alfa1 year ago
Kuring pasti nyarankeun

Kuring masih bogoh ka RN8Pro kuring di 2022 sareng badé ngajaga telepon ieu salami sataun deui dua upami batré énggal diatur.

positip
  • processor pisan kuat
  • masih seueur RAM sareng ROM dina 2022
  • Timing batré
  • speed kaulinan
Témbongkeun Jawaban
Ali1 year ago
Abdi nyarankeun

Abdi parantos ngangge kirang langkung dua taun, sae pisan, alhamdulillah

positip
  • Performance Luhur Rata
  • alus
  • Lapas
  • alus
  • pisan Good
Negatives
  • Nalika kuring nganggo 3G kuring kaleungitan muatan gancang
  • teu sahiji bae
  • teu sahiji bae
  • teu sahiji bae
  • teu sahiji bae
Saran Telepon Alternatif: أنصح استخدام نوت 9برو
Témbongkeun Jawaban
احمد علي صالح الحاج1 year ago
Abdi nyarankeun

Telepon anu saé, fitur anu saé, sareng harga anu saé pisan

positip
  • Batré hébat
  • kinerja kaulinan alus teuing
  • fitur pohara alus
  • Harga mampuh
Negatives
  • Telepon henteu tahan cai
  • beurat
  • Balik kaméra Ada Medium
Saran Telepon Alternatif: K50
Témbongkeun Jawaban
Franck1 year ago
Mariksa Alternatif

Sedih pisan kuring henteu kéngingkeun miui 13. Éta cekap kuat pikeun nampi éta tapi Xiaomi nolak !!! Naha? Ditipu...

Témbongkeun Jawaban
Mahmoud AbouSeada1 year ago
Kuring pasti nyarankeun

telepon alus pisan

Témbongkeun Jawaban
عبد الله التويتي1 year ago
Abdi nyarankeun

Telepon anu saé tapi gaduh sababaraha gaya

positip
  • Hiji sistem luhur-luhureun
Negatives
  • Batré low
Témbongkeun Jawaban
Abdel Azeez1 year ago
Abdi nyarankeun

Alat anu saé sareng abdi hoyong ningkatkeun kaméra dina modeu wengi

positip
  • alus
Negatives
  • alus
Saran Telepon Alternatif: ريدمي نوت ١١ برو 5G
Témbongkeun Jawaban
harepan1 year ago
Abdi nyarankeun

Nice tapi euweuh apdet deui

positip
  • Harga sareng panggunaan
Negatives
  • Update, batré kiyeu
Saran Telepon Alternatif: Poco x3 pro
Témbongkeun Jawaban
César1 year ago
Kuring pasti nyarankeun

Kuring ngagaleuh éta 3 sababaraha taun ka pengker sareng éta masih smartphone anu saé, éta masih peryogi pembaruan anu ageung, Miui 13, panginten éta bakal tahan 2 taun deui meureun.

positip
  • Kinerja anu saé
Saran Telepon Alternatif: Redmi catetan 9 T
Témbongkeun Jawaban
meisam1 year ago
Abdi nyarankeun

Éta saé pikeun hargana

positip
  • kaméra ditarima jeung hardware
Negatives
  • gps goréng jeung sensor kompas
Témbongkeun Jawaban
Moustafa1 year ago
Kuring pasti nyarankeun

Kami nungtut perusahaan Xiaomi Redmi Note 8 Pro 2023 terus terang telepon monster

Negatives
  • Layar jeung Batré
Saran Telepon Alternatif: ريدمي 12 برو
Témbongkeun Jawaban
jonathan Hidalgo1 year ago
Kuring pasti nyarankeun

Kuring geus jeung manehna salila 2 taun sarta anjeunna nempatkeun up kalawan kuring babaturan satia

positip
  • 2 taun sareng cacah tétéla saé pisan
Saran Telepon Alternatif: catetan 8 pro 128gb
Témbongkeun Jawaban
Cristian1 year ago
Mariksa Alternatif

Bener tétéla alus keur kuring

positip
  • Teu panas
Negatives
  • Kaméra peuting lemah
Témbongkeun Jawaban
Hegan Nicholas1 year ago
Kuring pasti nyarankeun

Kuring ngagaleuh ieu ampir sataun katukang sareng éta luar biasa!

positip
  • kinerja High
Negatives
  • Kusabab ieu sanés andalannya, éta ngandung iklan
Témbongkeun Jawaban
Sami1 year ago
Abdi nyarankeun

Abdi wareg sareng telepon ieu sareng punten masihan pembaruan énggal punten mangga

positip
  • Mangga masihan apdet anyar pikeun telepon ieu, telepon ieu
Negatives
  • Sanggeus sataun, kinerja hardware geus
Témbongkeun Jawaban
Hamid1 year ago
Kuring pasti nyarankeun

Éta telepon anu saé pisan

Témbongkeun Jawaban
Tarekhocine1 year ago
Mariksa Alternatif

Android 10 teu aya apdet ka 11 Teu aya miui 13

positip
  • kinerja High
Negatives
  • Teu aya pembaruan
Saran Telepon Alternatif: Catetan 8 ngagaduhan pembaruan
Témbongkeun Jawaban
Thainan Vinícius1 year ago
Abdi nyarankeun

Alat anu saé, tapi éta parantos lami

positip
  • Batré awét langkung ti sadinten (nu biasa dianggo)
  • processor
  • tahan
  • Kaméra alus (tapi ngan dina beurang)
Negatives
  • Panas pisan
  • Aya masalah umum sareng layar
  • Pamaca sidik jari henteu saé pisan
  • Panjang teuing pikeun dimuat (ku standar ayeuna)</li>
Témbongkeun Jawaban
Prasad Anil Kamble1 year ago
Kuring pasti nyarankeun

Kuring ngagaleuh alat ieu dina Nov 2019, sareng saatos 5 bulan Global Lockdown dilaksanakeun, kuring unggal dinten maén PUBGM sareng nonton pidéo salami sataun, sareng Dinten ayeuna tanggal 1 Juli 2022 nalika kuring Nulis umur batre parantos lami. rada turun, kuring nyangka umur batre kedah aya dina 75% ayeuna tapi kuring tetep bagja yén alatna masih jalan sapertos anu tadi.

Témbongkeun Jawaban
Александр1 year ago
Kuring pasti nyarankeun

Abdi ngagaleuh telepon ieu lami pisan, kanggo taun katilu parantos murag, ngojay, kuring maénkeun kaulinan anu nungtut pisan, telepon anu saé pisan.

positip
  • Kinerja luhur, ngecas gancang, luhur sareng handap
Negatives
  • Henteu aya ngecas nirkabel
Saran Telepon Alternatif: Sarua
Témbongkeun Jawaban
Jasm1 year ago
Kuring pasti nyarankeun

Naon apdet anu aya?

positip
  • potret
Negatives
  • Update
Saran Telepon Alternatif: Ngamutahirkeun
Témbongkeun Jawaban
Смертный1 year ago
Abdi nyarankeun

Abdi gaduh telepon anu rada béda, abdi henteu gaduh NFC sareng abdi ogé gaduh 2 kartu SIM diselapkeun sareng flash drive anu sanés ogé 64GB langkung pondok tibatan 2 slot SIM sareng anu sanésna di sisi sanésna gaduh slot pikeun flash drive.

positip
  • Teu beku, teu glitch
Negatives
  • Panas pisan
Saran Telepon Alternatif: Redmi K40 kaulinan
Témbongkeun Jawaban
HAMID1 year ago
Kuring pasti nyarankeun

Éta telepon anu saé pisan

positip
  • Kualitas luhur
  • Saé pisan
Negatives
  • Teu aya ide
  • Teu aya ide
Saran Telepon Alternatif: + 989193204569
Témbongkeun Jawaban
ashwin1 year ago
Abdi nyarankeun

Mésér telepon ieu 2 sababaraha taun ka pengker sareng masih tiasa dianggo dina kaayaan anu saé! Bug di ditu di dieu sareng gaduh masalah pemanasan anu serius!

positip
  • Kinerja anu saé tapi henteu cekap pikeun phon ram 8gb
Negatives
  • Masalah pemanasan
Témbongkeun Jawaban
Hamid karami1 year ago
Kuring pasti nyarankeun

mobile ieu pohara alus

positip
  • kinerja High
Témbongkeun Jawaban
Ertan Kökkü1 year ago
Kuring pasti nyarankeun

Telepon ngareset sorangan ampir saminggu sakali, sareng kuring hanjakal yén kuring ngagaleuh.

Témbongkeun Jawaban
Luiz França1 year ago
Abdi nyarankeun

Kuring meuli 2 sababaraha taun ka pengker

positip
  • GPU
Negatives
  • Kaméra Peuting
Témbongkeun Jawaban
Ismail1 year ago
Abdi henteu nyarankeun

Kuring mawa ieu dina ahir taun 2020 ngarepkeun pangalaman anu saé tapi éta béda

Témbongkeun Jawaban
Zayd1 year ago
Kuring pasti nyarankeun

Telepon pikeun manajer bisnis

positip
  • 90fps
Negatives
  • 60Hz
Saran Telepon Alternatif: Apple iPhone X
Témbongkeun Jawaban
SAMET1 year ago
Abdi nyarankeun

Kuring parantos nganggo éta langkung ti 1 taun sareng éta telepon anu suksés pisan

Témbongkeun Jawaban
William1 year ago
Kuring pasti nyarankeun

Kuring meuli eta 3 sababaraha taun ka pengker na satisfies kuring kacida alusna

positip
  • kinerja High
  • kaméra alus
Negatives
  • panas pisan gancang
  • Discharges pisan gancang nalika panas
Témbongkeun Jawaban
Mido1 year ago
Mariksa Alternatif

Kuring henteu terang naha pembaruan miui 13 henteu acan sumping, sanaos éta alat khusus

Negatives
  • Miui 13 leungit apdet sareng éta saé pisan
Témbongkeun Jawaban
Sindorov Bahriddin1 year ago
Kuring pasti nyarankeun

Hatur nuhun pisan pikeun Xiaomi bestttttt

positip
  • Pangalusna pikeun lalaki
Negatives
  • Abdi henteu négatip
Témbongkeun Jawaban
Victortaun 2 tukang
Abdi nyarankeun

Abdi senang jeung telepon ieu

positip
  • abdi resep éta
Negatives
  • Teu katenjo
Témbongkeun Jawaban
henteu aya naminataun 2 tukang
Abdi nyarankeun

Sacara umum, kuring cukup senang tapi...

positip
  • Kinerja Anu Saé
  • tampilan alus
  • speaker alus
  • Kaméra Saé
Negatives
  • Kahirupan batré pikareueuseun
Saran Telepon Alternatif: Poco m4 pro atanapi redmi catetan 11s
Témbongkeun Jawaban
kayu manistaun 2 tukang
Abdi nyarankeun

smartphone alus

Témbongkeun Jawaban
Mauritiustaun 2 tukang
Abdi nyarankeun

Kuring ngagaleuh dua 2 sababaraha taun ka pengker sareng kuring wareg pisan wwitn duanana.

Témbongkeun Jawaban
Nicholastaun 2 tukang
Kuring pasti nyarankeun

Kuring ngagaleuh taun 2019 sareng kuring bagja.

Témbongkeun Jawaban
Marcos Augustotaun 2 tukang
Abdi nyarankeun

Abdi resep gadget ieu, tapi teu gaduh apdet énggal pikeun MIUI 13.

Témbongkeun Jawaban
Mehmettaun 2 tukang
Abdi nyarankeun

Abdi bagja sareng telepon ieu, salami sataun.

positip
  • Abdi senang jeung eta dina kalolobaan pangalaman
Negatives
  • Tapi sidik jari teu tiasa dianggo ti mimiti
Témbongkeun Jawaban
baqertaun 2 tukang
Abdi nyarankeun

Abdi ngagaleuh telepon ieu dua taun ka pengker sareng rusak sareng rusak

positip
  • Performance Sedeng
Negatives
  • Kana waktu, kinerja turun
Saran Telepon Alternatif: Saeutik X3 PRO
Témbongkeun Jawaban
pixotaun 2 tukang
Abdi henteu nyarankeun

Update na moal datang 12.5

Témbongkeun Jawaban
Shahromtaun 2 tukang
Kuring pasti teu nyarankeun

Abdi teu tiasa ngamutahirkeun smartphone abdi sareng abdi malah teu tiasa log in mi cloud

Magdytaun 2 tukang
Mariksa Alternatif

Peryogi update 13

Negatives
  • Batré lemah teuing
Témbongkeun Jawaban
Davidtaun 2 tukang
Abdi nyarankeun

Abdi hoyong terang iraha urang bakal gaduh update miui 13

Témbongkeun Jawaban
Kristentaun 2 tukang
Abdi nyarankeun

Kuring ngagaleuh langkung ti sataun katukang sareng éta telepon anu saé, hiji-hijina masalah, tapi serius pisan, nyaéta ngalalaworakeun apdet sabab éta mangrupikeun alat anu nganggo prosesor tek sedeng.

positip
  • kinerja High
  • cooling otomatis
  • Sistim pinuh cairan
Negatives
  • Descaso nas atualizações
Saran Telepon Alternatif: Poco X3 pro
Témbongkeun Jawaban
Amirtaun 2 tukang
Abdi nyarankeun

Abdi gaduh telepon salami sataun, kuring wareg sareng éta, hiji-hijina masalah nyaéta pembaruan parantos telat sareng jumlahna alit, punten nutupan sahenteuna Android 12 sareng miui13

positip
  • chipset
  • rarancang
Negatives
  • layar
  • kamera
  • Jelema nu ngomong
  • Batré sedeng
Saran Telepon Alternatif: isuk f3
Témbongkeun Jawaban
Tahataun 2 tukang
Abdi nyarankeun

Mobile anu saé punten kéngingkeun kami MIUI 13

Témbongkeun Jawaban
El WAZIR Bilaltaun 2 tukang
Mariksa Alternatif

Eta geus pernah diropéa saprak kuring meuli eta

Témbongkeun Jawaban
Amir hosseintaun 2 tukang
Abdi nyarankeun

Éta saé pisan

Témbongkeun Jawaban
Valdsontaun 2 tukang
Kuring pasti nyarankeun

Langkung ti 02 taun, sugema pisan.......

positip
  • Saé pisan
Negatives
  • Update
Témbongkeun Jawaban
Xursandtaun 2 tukang
Kuring pasti nyarankeun

Saran Telepon Alternatif: X4
Témbongkeun Jawaban
Sergiotaun 2 tukang
Abdi nyarankeun

Dibeuli langkung ti 2 taun ka pengker sareng kuring masih puas. Kuring junun ngapdet ka MIUI 12.5.7 sareng Android 11 sareng éta ningkat pisan. Upami apdet pikeun MIUI 13 kaluar, éta bakal teras janten super sumo.

positip
  • Pagelaran,
  • kamera
  • batre
Negatives
  • apdet
Saran Telepon Alternatif: Nao sei. Teu aya anu dipikaresep ku kuring
Témbongkeun Jawaban
Alextaun 2 tukang
Kuring pasti nyarankeun

Dibeuli Januari 2020, batré dina kaulinan gancang béak, aya masalah sareng supir sora, upami henteu, telepon anu saé pikeun digawé

Saran Telepon Alternatif: в свое время народный, сейчас же лучше mi10
Témbongkeun Jawaban
Hayktaun 2 tukang
Kuring pasti nyarankeun

Kuring meunang dina 2019 Désémber. Gemblengna éta smartphone nice. Hiji-hijina masalah nyaéta batré anu ayeuna parah.

positip
  • kinerja High
  • Layar saé
  • speaker alus
  • Masih diropéa
  • Warna kaca tukang alus
Negatives
  • Batré parna
  • 12 nm CPU
Saran Telepon Alternatif: teu sahiji bae
Témbongkeun Jawaban
Girirajtaun 2 tukang
Abdi nyarankeun

Kuring ngagaleuh telepon ieu sakitar dua taun ka pengker sareng kuring wareg sareng telepon ieu

Témbongkeun Jawaban
Jharvis Córdobataun 2 tukang
Abdi nyarankeun

telepon ieu alus tur stabil, tapi boga sababaraha masalah, leuwih husus dina batré jeung kinerja

positip
  • Definisi luhur dina kaméra
  • Layar saé
  • kapasitas tinggi
  • ram tinggi
Negatives
  • kinerja batré low
  • Panas
  • Entong ngapdet kana Android 11
  • Gagal nganggo jasa Google
Témbongkeun Jawaban
tropojan4lifetaun 2 tukang
Kuring pasti nyarankeun

Teleponna saé pisan pikeun dianggo sapopoé ogé maén kaulinan, tetep nyandak poto sareng pidéo anu saé, masih endah pisan

Témbongkeun Jawaban
Asadbektaun 2 tukang
Kuring pasti nyarankeun

Teleponna kelas tapi pikeun sababaraha alesan kuring turun pisan, éta panas sareng tiis dina sababaraha menit

positip
  • kaméra alus
Negatives
  • Baking di Pubg
Saran Telepon Alternatif: Никаких
Témbongkeun Jawaban
Burak Sarıdikmentaun 2 tukang
Abdi nyarankeun

Kuring geus ngagunakeun éta pikeun ngeunaan 2 taun, éta teu kesel ngeunaan kaulinan, nu suksés dina pagelaran.

Témbongkeun Jawaban
Davidtaun 2 tukang
Kuring pasti nyarankeun

Abdi senang jeung telepon ieu

positip
  • Batré kinerja
  • Ragrag tina panangan abdi waktos sareng damel saé pisan
Témbongkeun Jawaban
Mariostaun 2 tukang
Mariksa Alternatif

Masalah Bluetooth terus-terusan

positip
  • Poto anu saé
Negatives
  • Alat Bluetooth
Témbongkeun Jawaban
Zahartaun 2 tukang
Kuring pasti nyarankeun

Abdi bungah kuring meuli eta

positip
  • pilihan alus keur maén
Negatives
  • Pilihan poto goréng
Témbongkeun Jawaban
Gheorghetaun 2 tukang
Kuring pasti nyarankeun

Abdi bagja pisan mésér telepon ieu

Témbongkeun Jawaban
Benlebna
Koméntar ieu ditambah nganggo telepon ieu.
taun 2 tukang
Abdi nyarankeun

Kuring ngamutahirkeun tapi batréna langkung gancang

Témbongkeun Jawaban
Anwar Muhammadtaun 2 tukang
Mariksa Alternatif

Abdi hoyong telepon recorder

Negatives
  • Taya Rékam Telepon
  • panganteur 13 Teu sadia
Témbongkeun Jawaban
Giorgostaun 2 tukang
Abdi nyarankeun

mobile alus maén kaulinan tapi dina sababaraha kaulinan sarta runtah loba batré

positip
  • pinuh
  • telepon alus
  • telepon hadé
  • Layar saé
  • pingpinan
Negatives
  • Tapi kedah gaduh batré anu langkung ageung
  • Anjeun kedah nempatkeun layar 1920x3200 anu langkung kuat
  • hoyong umur batre panjang 2 dinten nyarios
  • Tungtung
  • keyboard hadé mangga
Témbongkeun Jawaban
Giorgostaun 2 tukang
Kuring pasti nyarankeun

mobile alus maén kaulinan tapi dina sababaraha kaulinan sarta runtah loba batré

positip
  • alus
Negatives
  • Tungtung
صدام ناصر
Koméntar ieu ditambah nganggo telepon ieu.
taun 2 tukang
Mariksa Alternatif

Fabulous Abdi ngarepkeun kualitas poto langkung saé

positip
  • sampurna
Negatives
  • Kualitas gambar goréng dibandingkeun sareng telepon sanés
Saran Telepon Alternatif: ريدمي 9 برو فاي جي
Témbongkeun Jawaban
Danieltaun 2 tukang
Abdi nyarankeun

Tim anu saé pisan béntés

Témbongkeun Jawaban
Matthias
Koméntar ieu ditambah nganggo telepon ieu.
taun 2 tukang
Kuring pasti nyarankeun

Kuring parantos nganggo éta langkung ti 1 taun sareng dugi ka ayeuna tanpa masalah, éta cairan pisan sareng henteu nyangkut nganggo sababaraha aplikasi, poto-potona lumayan saé sanaos hasil anu langkung saé dihontal ku mode profésional.

positip
  • kinerja High
  • kamar alus
  • Tata sora
Negatives
  • Euweuh nu disorot
Témbongkeun Jawaban
Alan Gilberto Ceron Aguilartaun 2 tukang
Abdi nyarankeun

Telepon ieu mangrupikeun harga anu pangsaéna sareng kinerja anu pangsaéna, irit pisan, didamel khusus pikeun kaulinan, batréna tahan langkung ti sadinten telepon anu saé pisan.

positip
  • kinerja batré luhur
  • Ngajalankeun kacida alusna sagala kaulinan
  • telepon ékonomi kalawan loba kualitas
Negatives
  • Dina kaulinan kalayan grafik 4k janten panas pisan
Saran Telepon Alternatif: Redmi catetan 9 pro
Témbongkeun Jawaban
androtaun 2 tukang
Kuring pasti nyarankeun

Kuring parantos nganggo smartphone ieu langkung ti sataun, teu aya keluhan ngeunaan smartphone, éta tiasa dianggo saé dina ahir 2021. Jigana éta bakal tiasa dianggo saé pikeun sababaraha taun deui! Modél anu saé, sanaos umurna langkung ti dua taun !!

positip
  • Sababaraha pluss!
Negatives
  • Sababaraha pluss! Teu kapanggih!!
Saran Telepon Alternatif: Unggal jalma milih modél anu anjeunna resep!
Témbongkeun Jawaban
Ибреим
Koméntar ieu ditambah nganggo telepon ieu.
taun 2 tukang
Abdi nyarankeun

Lengkep goréng. Ulah meuli

Negatives
  • Ngaleupaskeun gancang
Saran Telepon Alternatif: Айыон 8плюс
Témbongkeun Jawaban
Jorge Alberto Péreztaun 2 tukang
Kuring pasti nyarankeun

Bagja pisan sareng Redmi Note 8 Pro kuring

positip
  • tim pamekar alus teuing
Negatives
  • sadaya ok
Saran Telepon Alternatif: Redmi K30
Témbongkeun Jawaban
Wesley
Koméntar ieu ditambah nganggo telepon ieu.
taun 2 tukang
Abdi nyarankeun

Henteu aya masalah anu teu aya deui

positip
  • kaulinan
  • sistem ótimo
  • kaméra sampurna
Negatives
  • Batéria drenando
Saran Telepon Alternatif: Eu indico
Témbongkeun Jawaban
Marcelo Batista da Silva Gonçalves
Koméntar ieu ditambah nganggo telepon ieu.
taun 2 tukang
Kuring pasti nyarankeun

Comprei já faz mais de um ano e nunca me decepcionou.

Témbongkeun Jawaban
Miguel
Koméntar ieu ditambah nganggo telepon ieu.
taun 2 tukang
Abdi nyarankeun

Lo compre cuando salió después se vino la batería de lanzamientos y es muy superior al 9 tapi con la actualización a miui 12.5.3 la batería bajo mucho su rendimiento. Quisiera bajar de actualización a miui 11 que funcionaba muy bien. O actualizar a una que solucione el problem de batería. Espero que Xiaomi moal kuring abandon ya que siempre tuve su marca y me encanta por calidad y precio. Lebetkeun Xiaomi 1 dugi ka 8

positip
  • Prestasi anu luhur
Negatives
  • Baja la batería rápido con miui 12.5.3
  • Lageos
Saran Telepon Alternatif: Xiaomi 11ultra
Témbongkeun Jawaban
Alfa Bravo
Koméntar ieu ditambah nganggo telepon ieu.
taun 2 tukang
Abdi nyarankeun

Mésér telepon ieu dina Oktober 2019 sareng tetep tangguh. Dipikacinta telepon ieu.

positip
  • kinerja High
  • Batré leuwih panjang
  • bisa dipercaya
  • Layar resolusi luhur badag
  • Sora spiker jelas kristal
Negatives
  • Kiyeu nyumputkeun sababaraha ikon béwara
  • Kaméra biasa-biasa waé henteu hifi sapertos anu diémbarkeun 64mp jsb
alfa
Koméntar ieu ditambah nganggo telepon ieu.
taun 2 tukang
Abdi nyarankeun

Abdi wareg pisan sareng telepon ieu dugi ka ayeuna.

Témbongkeun Jawaban
saad
Koméntar ieu ditambah nganggo telepon ieu.
taun 2 tukang
Kuring pasti nyarankeun

Meuli telepon ieu dina taun 2020. Masih dina taun 2021 telepon ieu masihan kinerja anu luhur. Kuring masih tiasa nyarankeun anjeun telepon ieu malah kiwari.

positip
  • Kinerja luhur & kaméra. Masih disarankeun ayeuna.
Témbongkeun Jawaban
Francesco
Koméntar ieu ditambah nganggo telepon ieu.
taun 2 tukang
Abdi nyarankeun

Telepon saimbang pisan. Kuring perhatikeun yén éta langkung saé tibatan catetan 9s The Mediateck ngalaksanakeun langkung saé, langkung milih kecepatan telepon anu saé. Sababaraha bug dibandingkeun sareng catetan 9s. Ku ngaunduh miui 12.5, fluiditas parantos ningkat tapi langkung seueur bug grafis anu timbul. Sakedik solokan batré mucunghul Tapi teu nanaon.

positip
  • Telepon kompak
  • kamera
  • batre
  • Performance
Negatives
  • Sababaraha bug
Témbongkeun Jawaban
Tarun Dastaun 2 tukang
Kuring pasti nyarankeun

telepon ieu nice Abdi bogoh pisan telepon ieu sabab proseser ieu pisan gancang sarta ieu dijieun pikeun kaulinan

positip
  • YouTube
  • kaulinan
Negatives
  • Miui12 - 12.0.6.0 gancang pisan solokan batréna
  • Lambat pisan dina ngecas
  • Kinerja kaulinan
Saran Telepon Alternatif: Redmi k40 édisi kaulinan
Témbongkeun Jawaban
Ricardo Itotaun 2 tukang
Abdi nyarankeun

Estou a mais de um ano esta funcionando perfeitamente, um aparelho intermediario muito bom.

positip
  • hadir pikeun pamakéan geral aranjeunna relação custo beneficio.
Negatives
  • Teu bisa ningali cai.
Saran Telepon Alternatif: garis MI na Poco leuwih hadé.
Témbongkeun Jawaban
muka More

Ulasan Video Xiaomi Redmi Note 8 Pro

Tinjauan dina Youtube

Redman 8 Xiaomi Catetan Pro

×
tambahkeun komentar Redman 8 Xiaomi Catetan Pro
Iraha anjeun ngagaleuh?
layar
Kumaha anjeun ningali layar dina cahya panonpoé?
layar jurig, Burn-In jsb Dupi anjeun encountered kaayaan?
hardware
Kumaha kinerja dina pamakéan sapopoé?
Kumaha kinerja dina kaulinan grafik tinggi?
Kumaha spiker?
Kumaha héndsét telepon?
Kumaha kinerja batré?
kamera
Kumaha kualitas nembak siang?
Kumaha kualitas nembak sore?
Kumaha kualitas poto selfie?
Konéktipitas
Kumaha liputanna?
Kumaha kualitas GPS?
nu lain
Sakumaha sering anjeun kéngingkeun apdet?
Nami anjeun
Ngaran anjeun teu tiasa kirang ti 3 karakter. Judul anjeun teu tiasa kirang ti 5 karakter.
komentar
Pesen anjeun teu tiasa kirang ti 15 karakter.
Saran Telepon Alternatif (Pilihan)
positip (Pilihan)
Negatives (Pilihan)
Mangga eusian widang kosong.
Photos

Redman 8 Xiaomi Catetan Pro

×