Bocor Anyar: Spésifikasi inti Snapdragon 7 Gen 1 bocor, tingali.

Snapdragon 7 Gen 1 bocor dina Weibo. Urang sadayana terang ngeunaan Snapdragon 8 Gen 1 anu kondang, anu ayeuna dikirimkeun dina sabagéan ageung unggulan modéren, tapi, sigana yén skéma nami parantos nyababkeun séri prosesor énggal, sabab Qualcomm nyangking chip énggal ka pasar, sareng kami ngagaduhan sababaraha. warta penting ngeunaan eta. Snapdragon 7 Gen 1 bakal janten platform séri Snapdragon mobile 7 panganyarna. Snapdragon 7 Gen 1 nawiskeun perbaikan anu signifikan dina pagelaran, efisiensi kakuatan, sareng konektipitas dibandingkeun sareng anu miheulaan na. Hal ieu dumasar kana microarchitecture anyar nu utilizes téknologi narabas pikeun nganteurkeun kinerja unggul tur efisiensi kakuatan. Snapdragon 7 Gen 1 ogé nyertakeun dukungan pikeun kecepatan 5G anu langkung gancang sareng paningkatan anu signifikan kana Adreno GPU sareng Hexagon DSP. Sadaya perbaikan ieu digabungkeun pikeun ngaktifkeun alat anu dikuatkeun anyarSnapdragon 7 pikeun nawiskeun pangalaman pangguna anu luar biasa.

Snapdragon 7 Gen 1 Spésifikasi Bocor

Nalika ngeunaan pagelaran Snapdragon 7 Gen 1, blogger nyatakeun yén éta henteu tiasa ngéléhkeun Snapdragon 870, anu hanjakalna. Ieu hartosna alat sapertos Galaxy A52, atanapi POCO F3 bakal gampang ngéléhkeun alat anu nganggo prosésor ieu. Blogger Weibo, Stasion obrolan Digital, nembe terang ngeunaan arsitéktur Snapdragon 7 Qualcomm. Chip na ngagaduhan opat teras kinerja ARM Cortex A710, sareng opat teras efisiensi ARM Cortex A510, sareng GPU Adreno 662, sabalikna tina Snapdragon 8 Gen 1, anu ngagaduhan opat teras kinerja ARM Cortex A710, opat teras efisiensi ARM Cortex A510 sareng hiji. Cortex X2 inti kinerja tinggi.

Urang ngaharepkeun yén prosésor ieu bisa jadi comeback santun ti inferno mutlak nu éta Snapdragon 8 Gen1. Urang bakal ngamutahirkeun Anjeun salajengna dina warta ngeunaan chip ieu.

Artikel nu patali