Naha Vivo X100 Ultra tiasa nganggo sensor 200MP S5KHP9 Samsung anyar?

Vivo ngagoda yén Vivo X100 Ultra anu bakal datang bakal angkatan sareng sistem kaméra anu kuat, sareng aya kamungkinan yén éta tiasa nganggo sensor 200MP S5KHP9 Samsung énggal.

Vivo nyobian ngalukis X100 Ultra salaku "kaméra profésional anu tiasa nelepon.” Numutkeun ka Huang Tao, Wakil Présidén pikeun Produk di Vivo, perusahaan malah ngalaman masalah kusabab ieu, nunjukkeun yén sistem kamérana henteu ngan ukur kuat tapi hal anu pasar masih teu acan ningali. Sapertos kitu, hiji bakal ngaduga yén perusahaan bakal ngagunakeun komponén anu pangsaéna dina sistem X100 Ultra, sareng sensor S5KHP9 Samsung tiasa janten bagian tina éta.

Spekulasi ngeunaan éta dimimitian ku akun bocor Weibo Digital Chat Station ngungkabkeun anyar-anyar yén Samsung gaduh sénsor anu teu acan dileupaskeun. Numutkeun tipster, éta mangrupikeun sénsor 200MP, nyatakeun yén éta tiasa dianggo pikeun kaméra primér sareng sekundér sareng yén "spésifikasina cukup saé." Éta nambihan kana sénsor 200MP (HPX, HP1, HP3, sareng ISOCELL HP2) Samsung ayeuna.

Tipster henteu langsung nyarios yén sénsor bakal dianggo dina Vivo X100 Ultra, tapi kalayan perusahaan ngadamel deal anu ageung ngeunaan sistem kamérana, éta henteu mungkin. Sumawona, bocor sateuacana nyarios yén modél éta bakal gaduh kaméra telefoto periskop 200MP kalayan zum digital dugi ka 200x, nambihan alesan kunaon sensor S5KHP9 tiasa dianggo di jerona. Numutkeun laporan, éta bakal dibarengan ku kaméra utama 50MP LYT-900 kalayan dukungan OIS, lensa ultra-lega 50 MP IMX598, sareng kaméra telefoto IMX758.

Tangtosna, ieu ngan spekulasi, sareng kami mamatahan pamiarsa urang nyandak ieu ku ciwit uyah. Tapi, upami Vivo leres-leres hoyong kaget pasar kalayan hal anu pikaresepeun, ngagunakeun sensor énggal dina sistem kamérana bakal janten ide anu saé.

Sapertos anu diharapkeun, Vivo ngarencanakeun pikeun ngagentos bagian telepon anu sanés sareng komponén sareng fitur hardware anu sanés, kalayan SoC na dikabarkan janten Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 SoC. Sumawona, laporan saméméhna nyatakeun yén modél éta bakal dikuatkeun ku batré 5,000mAh kalayan ngecas kabel 100W sareng dukungan ngecas nirkabel 50W. Di luar, éta bakal nganggo tampilan layar Samsung E7 AMOLED 2K, anu diperkirakeun nawiskeun kacaangan puncak anu luhur sareng tingkat refresh anu pikaresepeun.

Artikel nu patali