Vivo Y28s bakal debut di India, Thailand pas saatos penampilan Geekbench

Vivo Y28s nembe nganjang ka platform Geekbench, nunjukkeun persiapan merek pikeun debutna. Dumasar kana penampilan sareng sertifikasi sateuacana, modél éta tiasa diwanohkeun di India sareng Thailand.

Modél mangrupa salah sahiji VivoAlat 5G anu bakal datang. Sanaos teu acan disebatkeun dina laporan panganyarna, sigana Vivo ayeuna dina tahap ahir persiapan pikeun peluncuran modél éta.

Anyar-anyar ieu, handheld muncul dina Geekbench nganggo nomer modél V2346. Numutkeun hasil, Vivo Y28s ngadaptarkeun 599 sareng 1,707 poin dina tés inti tunggal sareng multi-inti, masing-masing.

Numutkeun kana daptar, handheld ngagunakeun prosésor octa-core dina tés, anu hadir sareng motherboard Mali G57 G{U, k6835v2_64, dua inti kinerja (2.0GHz), sareng genep inti efisiensi (2.40GHz). Dumasar kana katerangan ieu, ayeuna spekulasi yén chip éta tiasa janten Dimensity 6300 atanapi Dimensity 6080 SoC. Salian ti éta, alat éta nganggo 8GB RAM sareng sistem Android 14 dina patokan.

Modelna parantos muncul dina platform BIS India sareng NBTC Thailand, sareng anu terakhir ngonfirmasi monicker sareng nomer modél. Dumasar kana penampilan ieu, debut modél tiasa ngan ukur caket. Pamustunganana, sakumaha anu nunjukkeun monickerna, éta tiasa gaduh kasaruaan anu ageung sareng varian 5G tina Vivo Y28, anu diluncurkeun dina bulan Pebruari di India. Pikeun nginget, smartphone hadir sareng MediaTek Dimensity 6020, dugi ka 8GB RAM, batré 5,000mAh, ngecas 15W, sareng layar 6.56" HD + 90Hz.

Artikel nu patali