Xiaomi 12 Pro jeung Xiaomi 11 Pro Babandingan

Fitur Xiaomi 12 Pro, anu bakal diwanohkeun dina 28 Désémber, parantos bocor. Hayu urang mangpaatkeun fitur anu bocor ieu sareng bandingkeun sareng Mi 11 Pro generasi sateuacana.



Mi 11 Pro mangrupikeun alat unggulan Xiaomi dina 2021. Sababaraha pangguna nganggo Mi 11 Pro pikeun ngalaman unggulan sareng nikmati alat anu aranjeunna anggo. Ayeuna, generasi anyar Xiaomi 12 Pro bakal diwanohkeun énjing sareng éta bakal janten alat anu narik perhatian pangguna.



Xiaomi 12 Pro hadir sareng tampilan LTPO AMOLED anu langkung alit tibatan anu miheulaan na. Ukuranna 6.73 inci sareng gaduh résolusi 2K sareng laju refresh 120Hz. Éta ogé ngadukung HDR10+, Dolby Vision. Pikeun sakeudeung ngobrol ngeunaan fitur tampilan Mi 11 Pro, éta sumping sareng E4 AMOLED kalayan 6.81 inci resolusi 2K sareng tingkat refresh 120HZ. Sapertos Xiaomi 12 Pro, éta gaduh dukungan HDR10 + sareng Dolby Vision.



Xiaomi 12 Pro gaduh panjang 163.6 mm, rubak 74.6 mm, ketebalan 8.16 mm sareng beurat 205 gram. Mi 11 Pro gaduh panjang 164.3 mm, rubak 74.6 mm, ketebalan 8.5 mm sareng beurat 208 gram. Dina hal desain, Xiaomi 12 Pro mangrupikeun alat anu langkung hampang sareng ipis dibandingkeun sareng Mi 11 Pro generasi sateuacana.



Xiaomi 12 Pro hadir sareng Sony IMX 707 anu kalebet ukuran 1 / 1.28 inci sareng diagram F1.9, sanaos Mi 11 Pro ngagaduhan 50 MP di jerona, tapi nganggo ISOCELL GN2 ukuran 1 / 1.12 inci sareng kalebet diagram F1.95. . Upami urang ogé ningali kana kaméra anu sanés, Xiaomi 12 Pro énggal gaduh kaméra lega 115 ° sareng kualitas 50 MP nyaéta Ultra Wide Lens, sedengkeun Mi 11 Pro ngagaduhan kualitas 13 MP sareng 123 ° Ultra Wide Lens sareng 8 MP. lénsa telephoto periskop. Sareng hal anu terakhir ngeunaan kaméra nyaéta upami urang ningali kana kaméra hareup, Xiaomi 12 Pro gaduh kualitas kaméra 32 MP sedengkeun Mi 11 Pro ngan ukur 20 MP.

Di sisi chipset, Mi 11 Pro dikuatkeun ku Snapdragon 888, sedengkeun Xiaomi 12 Pro anyar didamel ku Snapdragon 8 Gen 1. Chipset generasi anyar Snapdragon 8 Gen 1 gaduh 30% kinerja GPU anu langkung saé sareng efisiensi 25% langkung saé tibatan anu sateuacana. generasi Snapdragon 888.

Tungtungna, Mi 11 Pro gaduh batré 5000mAH, sedengkeun Xiaomi 12 Pro énggal gaduh batré 4600mAH. Aya régrési dibandingkeun sareng generasi sateuacana, tapi sabalikna pikeun ngecas gancang. Xiaomi 12 Pro ngadukung téknologi ngecas gancang 120W sareng ampir 2 kali langkung seueur tibatan Mi 11 Pro. eta ngecas leuwih gancang.

Naha batur anu nganggo Mi 11 Pro kedah ningkatkeun ka Xiaomi 12 Pro?

Henteu sabab layar E6.81 AMOLED 4 inci kalayan laju refresh 120Hz, batré 5000mAH ngeusi dukungan ngecas gancang 67W, chipset Snapdragon 888 jsb.

Janten, saha anu kedah ngalih ka Xiaomi 12 Pro? Pamaké anu gaduh alat anu tos lami, ayeuna hoyong ngalaman unggulan, gancang ngecas alatna ku téknologi ngecas gancang 120W, sareng hoyong kaméra hareup resolusi luhur tiasa mésér Xiaomi 12 Pro.

Enjing séri Xiaomi 12 sareng ogé UI énggal produsén, MIUI 13 bakal diwanohkeun. Naha Xiaomi bakal ngajantenkeun pangguna senang sareng MIUI 13 sareng unggulan anyar? Urang bakal ningali pas…

Artikel nu patali