Seri Xiaomi 13 ngagaduhan masalah kaméra utama, bahkan Ultra sangsara!

séri Xiaomi 13 parantos diungkabkeun lengkep sareng sékrési Xiaomi 13 Ultra, éta diwanohkeun dina acara peluncuran dina 18 April Séri ieu kalebet Xiaomi 13, Xiaomi 13 Pro sareng Xiaomi 13 Ultra, sareng sadaya tilu telepon nyanghareupan masalah kaméra anu sami , jeung pamaké ngalaman lénsa flare dina poto nu dicandak dina lingkungan nu caang jeung sumber cahaya diposisikan langsung kana kaméra.

Xiaomi 13 séri kalayan flare lensa ekstrim

Lens flare sabenerna mangrupa artefak nu bisa ditempo sanajan dina gambar nu dicandak ku kaméra profésional, salaku hasil tina réfraksi cahaya, ngahasilkeun sababaraha jenis kelir dina poto. Sanaos suar lensa biasana sanés hal anu dipikahoyong dina poto, séri Xiaomi 13 ngalaman jumlah suar lensa anu signifikan nalika poto dicandak dina kaayaan cahaya remen sareng telepon ditujukeun ka sumber cahaya.

Sakumaha anu disebatkeun sateuacana, flare lensa cukup alami, tapi sababaraha poto anu dicandak nganggo séri Xiaomi 13 pinuh ku warna acak.

Ieu conto flare lensa di dieu, tapi ulah ngantep gambar ieu fool anjeun, urang ditambahkeun gambar ieu salaku conto. Ieu paling dipikaresep hasil anjeun bakal meunang mun anjeun nyoba nyandak poto tina lampu jalan acak. Masalah sareng séri Xiaomi 13 sanés ngan ukur lampu jalan, tapi kalolobaan poto anu dicandak dina lingkungan anu hampang ngagaduhan jumlah flare lensa anu signifikan.

Masalah flare lensa ogé tiasa janten perhatian pikeun pidéo, sanaos anjeun gaduh kasempetan pikeun nyaluyukeun framing nalika nyandak poto, artefak warna-warni anu disababkeun ku flare lensa tiasa rada ngaganggu dina pidéo anu dicandak dina cahaya remen. Sanaos henteu pasti naha ieu kajantenan, tapi kami nyangka éta masalah hardware. Xiaomi 13 Ultra, anu pangsaéna dina séri éta, parantos diwanohkeun di Cina sareng global, tapi éta henteu acan sayogi kanggo ngagaleuh di pasar global.

Sababaraha pangguna dina Weibo (situs média sosial Cina) ngaku yén Xiaomi 13 Ultra nyandak poto sareng flare lensa ekstrim, sami sareng Xiaomi 13. Sababaraha gambar parantos dibagikeun dina Weibo ngungkabkeun masalah flare lensa Xiaomi 13 Ultra.

Saperti katempo dina gambar, masalah ieu bisa encountered lolobana waktu, teu ngan handapeun streetlights. Nalika sistem kaméra séri Xiaomi 13 katingalina dioptimalkeun saé, pangguna parantos ngalaporkeun masalah kaméra ieu. Xiaomi henteu acan masihan pernyataan resmi ngeunaan masalah ieu.

Artikel nu patali