Pangecas Xiaomi 67W GaN dileupaskeun kalayan desain anu alit pisan pikeun $23

Xiaomi parantos ngaluncurkeun pangecas énggal, sareng pangecas Xiaomi 67W GaN énggal gaduh desain anu langkung ramping dibandingkeun sareng adaptor pangecas 67W anu dibungkus sareng smartphone Xiaomi. Kalolobaan OEMs Cina kaasup Xiaomi, geus anyar ngahontal kamajuan noteworthy dina ngembangkeun ngecas gancang, sareng Xiaomi ayeuna fokus kana ngaleutikan ukuran adaptor ngecas bari ngajaga kaluaran listrikna. Jalma-jalma parantos mimiti gaduh seueur alat téknologi, sareng kumargi ampir sadaya alat gaduh port ngecas Type-C, pangguna tiasa mésér adaptor énggal ieu sareng ngecas laptop, tablet sareng teleponna kalayan bantosan kaluaran listrik 67W.

Xiaomi nyatakeun yén adaptor énggal nyaéta 40% langkung alit ti saméméhna 67W ngecas adaptor lamun datang ukuranana. Alatna ngagaduhan port Type-C kalayan 67W kaluaran kakuatan, sarta ukuran 32.2 × 32.2 × 32.2 × 50.3 mm. Lima modeu kaluaran tegangan konstan anu dirojong ku carjer ieu nyaéta 5V/3A, 9V/3A, 12V/2.25A, 15V/3A, sareng 20V/3.25A.

Pangecas Xiaomi 67W GaN ngadukung pangecas gancang 67W proprietary perusahaan sareng gaduh PPS mode tegangan tina 11V / 6.1A. Salaku tambahan, pangecas GaN 67W énggal ieu ngalegaan dukungan ka UFCS 1.0 protokol ngecas gancang ngahijikeun, ngamungkinkeun ngecas-speed tinggi pikeun smartphone non-Xiaomi.

Xiaomi nembe ngaluncurkeun pangecas ieu di Cina, sareng éta henteu acan sayogi di pasar global. Pangecas Xiaomi 67W GaN kompak énggal kalebet a 1.5M Tipe-C ka Tipe-C kabel dina kotak sarta mawa tag harga tina 169 CNY, sarua jeung kurang leuwih 23 USD.

Nyatana, Xiaomi sateuacana ngenalkeun pangecas GaN anu kompak, tapi tambihan énggal sareng modél pangénggalna ieu nyaéta kasaluyuanna sareng protokol ngecas UFCS 1.0, anu ngamungkinkeun para alat ngecas gancang saluareun Xiaomi sareng merek sanés.

sumber: Xiaomi

Artikel nu patali