Xiaomi Solove Electric Mosquito Swatter P2 Review - Cara anu langkung gampang pikeun nyéépkeun reungit

Reungit, laleur, jeung serangga dimana-mana? Ngeunaan waktuna ngagunakeun hiji swatter reungit listrik sahingga malah hadé saprak éta Xiaomi Solove Reungit Listrik Swatter P2 nyaeta rechargeable, portabel, sarta dual Tujuan. Sambungkeun sareng ngecas deui nganggo kabel USB nuju bank kakuatan anjeun atanapi langsung kana stop kontak. Diajar langkung seueur ngeunaan produk ieu dina tulisan kami.

Xiaomi henteu kaget deui urang, sabab perusahaan ngagaduhan rentang produk anu lega, sareng masih ngembang. Pemukul reungit ieu bakal ngabantosan anjeun nyingkirkeun reungit anu ngaganggu anu nyegah anjeun ngaraosan usum panas. Xiaomi Solove Electric Mosquito Swatter P2 nganggo listrik pikeun maéhan reungit anu ngaganggu sareng serangga naon waé.

Xiaomi Solove Electric Reungit Swatter P2 Review

Anjeun ngan ukur kedah nahan Xiaomi Solove Electric Mosquito Swatter P2 langsung dina jalan serangga ngalayang. Swatter reungit ieu aman dianggo, éta ogé ngajaga anjeun tina shock listrik.

Mibanda jaring kaamanan di hareup jeung tukang jadi sanajan anjeun ngahubungan Xiaomi Solove Electric Reungit Swatter P2, éta moal ngabalukarkeun shock listrik. Upami ramo anjeun asup kana éta, éta tiasa nyababkeun paralisis sakedik dina jaringan listrik, anu aya di tengah dua jaring kaamanan.

rarancang

Kauntungannana swatter nyaéta desain laconic na, anu sacara signifikan ngabédakeun Xiaomi Solove Electric Mosquito Swatter P2 tina sadaya swatters reungit biasa. Desain ieu bakal ngidinan Anjeun pikeun nempatkeun swatter dina tetempoan polos, sarta taya sahijieun bakal perhatikeun alat ieu sateuacan Anjeun ngabejaan aranjeunna.

Xiaomi Solove Electric Mosquito Swatter P2 gaduh desain klasik anu elegan, sareng gaduh rasa anu ramah kulit. Dijieunna tina bahan baku ABS, ku kituna éta ramah-kulit. Éta kuat sareng awét. Éta ogé ngagaduhan desain grid kaamanan tilu lapis sareng fitur anti reungit anu kuat.

batre

Ieu hadir kalawan batré rechargeable 18650, boga 1200mAh, sarta waktu ngecas nyaeta ngeunaan 2 jam. Anjeun tiasa make eta pikeun lila kakuatan pinuh on. Nalika ngecas, lampu beureum bakal hurung, sareng lampu héjo bakal hurung saatos ngecas pinuh.

Lampu beureum tegangan luhur jadi poek, nunjukkeun daya batre lemah. Upami anjeun ningali tanda éta, muatan produk dina waktosna.

pamakéan

Pencét sareng tahan tombol dina Xiaomi Solove Electric Mosquito Swatter P2 pikeun maéhan reungit. Aya dua tombol, anu kahiji nyaéta tombol tegangan tinggi, sareng anu kadua nyaéta saklar fungsi. Tombol tegangan tinggi berpungsi pikeun maéhan reungit, tapi sateuacan ngalakukeun éta, dorong saklar ka posisi 'on'. Tong hilap ngalih ka handap nalika henteu dianggo. Pastikeun daya pareum sawaktos Anjeun geus rengse.

Naros

  • Dasar nangtung: neundeun merenah
  • Lem net: panyalindungan ganda
  • hirup batré panjang
  • pamutahiran jaringan
  • Lampu sareng dibabawa

Xiaomi Solove Electric Reungit Swatter P2 spésifikasi

  • Input Interface: Tipe-C
  • Kamampuh batré: 1200mAh
  • Dipeunteun Daya: 2W (max)
  • Waktu Ngecas: Ngeunaan 2 jam
  • Ngecas Input: DC 5V 0.6A
  • Tegangan kaluaran: 1800V-2200V
  • Tegangan gawe: 4.2V

Naha anjeun kedah mésér Xiaomi Solove Electric Mosquito Swatter P2?

Upami anjeun nuju kaayaan reungit di sabudeureun bumi anjeun, anjeun kedah mésér Xiaomi Solove Electric Mosquito Swatter P2 anu elegan ieu. Nalika usum panas datang, urang bakal ningali langkung seueur reungit, sareng pikeun tiasa nungkulanana, urang peryogi anu sapertos Xiaomi Solove Electric Mosquito Swatter P2. Aya model béda dina pasaran, tapi ieu boga desain leuwih minimalistic, sarta éta merenah ngagunakeun. Upami anjeun nganggap mésér Xiaomi Solove Electric Mosquito Swatter P2, anjeun tiasa mésér modél ieu Aliexpress, jeung anjeun bisa milih antara tilu kelir.

Artikel nu patali