Wallpaper super bulan HyperOS kaluar, kéngingkeun APK pikeun alat Xiaomi anjeun

Peminat Xiaomi sareng pangguna smartphone nuju resep salaku pembaruan énggal sareng seru parantos digulung pikeun fitur Super Wallpaper. Megatkeun monoton saprak 2021, Xiaomi ngenalkeun HyperOS Moon Super Wallpaper, nambihan sentuhan celestial kana kumpulan wallpaper dinamis anu sayogi pikeun alat Xiaomi. The panganyarna Super Wallpaper APK versi 3.2.0-ma-ALPHA-01191938 brings mesmerizing Moon Super Wallpaper ka alat nu cocog, nyadiakeun pamaké kalawan pangalaman visual refreshing tur immersive.

Kumaha Aksés HyperOS Moon Super Wallpaper

Pikeun ngarasakeun Moon Super Wallpaper anyar, pamaké kudu ngamutahirkeun maranéhanana HyperOS Super Wallpaper APK kana versi 3.2.0-ma-ALPHA-01191938. Saatos diropéa, Wallpaper Super Bulan tiasa diaksés ngalangkungan aplikasi Wallpaper Picker. Aplikasi intuitif ieu ngamungkinkeun pamaké pikeun nyaluyukeun setelan layar utama alatna sareng wallpaper dinamis sareng visual anu endah.

Lengkah kadua nyaéta pikeun ngundeur éta HyperOS Moon Super Wallpaper APK file sareng pasang dina telepon Xiaomi anjeun. Saatos éta, anjeun tiasa nyetél Super Wallpaper salaku wallpaper tina pamilih wallpaper.

Kasadiaan Global tina HyperOS Moon Super Wallpaper

Wallpaper Super Bulan HyperOS Xiaomi ngalangkungan banding visual; eta oge embraces pangalaman multibasa dina aplikasi. Pembaruan énggal parantos dilengkepan ku tarjamahan pikeun sababaraha basa, bakal ngamungkinkeun para pangguna ngaraosan Moon Super Wallpaper dina alatna di sakuliah dunya.

kacindekan

Xiaomi's HyperOS Moon Super Wallpaper mangrupikeun tambahan anu pikaresepeun pikeun koleksi Super Wallpaper, nawiskeun para pangguna perjalanan anu pikaresepeun dina fase lunar. Sanajan tangtangan pikeun ngundeur Moon Super Wallpaper ti GetApps tetep, pamaké Xiaomi ngarasakeun kageulisan celestial dina layar utama alat maranéhanana. Anjeun tiasa download panganyarna Xiaomi Super Wallpaper Picker jeung Xiaomi HyperOS Moon Super Wallpaper pikeun ngaktipkeun disumputkeun Moon Super Wallpaper.

Artikel nu patali